Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › MBP 13″ v NAY
Skoda.:(( Aj ja som bola dohodnuta, ze ked po jeden nepridu do pol desiatej, je moj, ale asi prisli. Idem plakat do vankusa.:((
nekupil niekto dve 13″ i5? Jednu by som kupil :)
Deti, neplacte, cochvilu tu bude dalsia dobra ponuka. Napriklad na airka. Lebo tie idu updatovat v juli na sandybridge procesor. A tie sucasne s core2duo pojdu minimalne o 20% dole
palo:aj to je mozne, plus urcite bude u APR aj Back To School akcia :)
ludia zdravim chcem sa len podelit o radostnu spravu,
vcera som bol v NAY a Mac-ky isli ako teple rozky… ja s kamaratkou sme si kupili 2ks… ale za strasne super cenu.. mali akciu ze ak kupite tovar nad 400EUR tak dostanete 2. tovar za 50%.. z toho vypliva
999+499,5= 1498,5 Eur (2ks)
takze jeden MacBook Pro i5 nás vysiel za cca 750 Eur s DPH…. skacem 3 metre od radosti… konecne som aj ja Jablko :)
co bude koniec sveta, ci co sa to deje :):(
999,-€ je vazne dobra cena?
vo Viedni sa daju bezne kupit refurbished za podstatne lepsiu cenu
baltazar-sak toto,ze refurbished ;)
safer:gratulujem :)
refurbished maju plnu dvojrocnu zaruku
ale su uz pouzivane,ak to neni pod 500 eur tak dakujem pekne.ty sice mas zaruku ale radsej mam za takuto cenu funglak s ktorym nemusim behat do servisu vyuzivat tu zaruku
to nie je pravda, ze refurbished su uz pouzivane
su to kusy u ktorych bol na vystupnej kontrole z vyroby zisteny zavadny komponent a ten bol odborne vymeneny priamo vo vyrobnom zavode, takze ste de facto prvym uzivatelom
pripadne sa vratili z reklamacie,zakaznikovi sa vratil novy kus a tento vadny len opravili popisanu zavadu,nacapili folie a hura,si de facto druhy uzivatel za cenu celkom velku ;)
Safer: Tak potom v tom NAY maju pekny bordel, lebo moj znamy chcel tiez zobrat 2ks (druhy s 50% zlavou), ale bolo mu povedane, ze zlavy sa nemozu kombinovat !
v pripade refurbished sa nejedna o reklamovane kusy
ano v NAY povedali ze nie je mozne zlavy kombinovat, resp. zlava 50 % sa vztahuje na lacnejsi produkt
v auparku sa vela mbp aj inych ntb kupilo na obe zlavy
cize kupim MBP a tuzkove baterky a tie baterky dostanem s 50% zlavou :-)
no ja som to kupoval Nay v Auparku a tam v pohode aj dalsi ludia takto brali… ja som si tiez myslel ze to nepojde kombinovat zlavy ale povedali ze v pohode.. nikde inde som nebol tak neviem ako to robili inde
su este nejake skladove zasoby? :)
A potom ze BA nieje zvyhodnovana …
petokiso: A to kto povedal taku somarinu?