MBP 13″ v NAY

Domov Diskusné Fóra Ostatné MBP 13″ v NAY

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 43 )
  • Autor
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

Od dnes v nayi MBP 13″ (thunderbolt port,i5) za 999€ s dph, aupark zatial 22 kusov

wlamik
    Účastník (Participant)

v Ceskom iStyle je zas celkom brutalne zlava na 15″ sucasne modely – http://www.istylecz.cz/webshop/apple-pocitace/macbook-pro-prenosny/macbook-pro-15-5.html

Zrejme sa blizi nejaky update alebo co, aj tak to je ale zvlastne predtym taketo veci ako zlacnovanie pred updatom apple moc nerobil

tomasno1
    Účastník (Participant)

@wlamik: asi preto, ze MBP 15″ i5 su predchadzajuca generacia, nie sucasna. Uz sa robia len i7ckove 15tky ;)

miskosvk
    Účastník (Participant)

eFkoOo – diky moc za horuci tip, 5 min od precitania sme sedeli v aute, 20 minut platili pri pokladni, a ted hlasim ze uz maju 19 kusov, pred nami to hned bral nejaky chlapik :)

sategi
    Účastník (Participant)

16 kusov ostava :D

eFkoOo
    Účastník (Participant)

akcia plati len tento vikend ;) chalani robite mi radost :) kazdopadne,je to celo naykova akcia tu info o kusoch davam len od nas z auparku :) (btw,su otvorene a znova zapaskovane-apcom daval dnu svk/cz manual) :)

miskosvk
    Účastník (Participant)

ja som si precital navykova akcia ;) super deal, predpokladam ze je to preto, ze sa nay stal oficialnym resellerom? este raz thx

100r
    Účastník (Participant)

waaaaa… ja som si ho predvcerom kupil v tracu :/

McJobs
    Účastník (Participant)

eFkoOo – A to plati len pre Bratislavu ?

Lebo tu konfiguraciu maju len v:

Elektrodom Bratislava Lamač
    Elektrodom Bratislava OC Aupark
    Elektrodom Bratislava Zlaté Piesky

eFkoOo
    Účastník (Participant)

opravA-ano len BA

mrzo
    Účastník (Participant)

hmm skoda, ze len blava…

Adrian91
    Účastník (Participant)

Ako čítam, tak cez víkend má Nay taku akciu, že ked si niečo kupite nad 400€, tak druhy tovar mate s 50% zlavou. Čize keby ste napr. dva iPady 16GB tak nebude suma 958€ ale 718,50€ Alebo s MBP…
    Dobra akcia nie?

Podmienkou je, aby bol tovar na sklade, cize asi nebudu, a aby jeden druh tovaru

eFkoOo
    Účastník (Participant)

adrian:ipady su len na objednavku skladom neni ziaden,avsak macbooky su skladom,ako bolo pisane

eFkoOo
    Účastník (Participant)

este stale plati akcia,pocet kusov sa mina ;)

re88ne
    Účastník (Participant)

a nedal by sa jeden poslat do Michaloviec ??? :)

JFK.
    Účastník (Participant)

efo, choď na skype :D
    -sorry za OT

eFkoOo
    Účastník (Participant)

re88ne:cezo mna teoreticky dal ;) kebze mi posles 999€ na ucet,Nay ponuka zadarmo dopravu, kupil by som ho namieste ale dal doviezt na tvoju adresu. zajtra v robote zistim ci to neni limitovane na nejaky druh tovaru,ale ak ne,dalo by sa,samozrejme je to o dovere

jfk:napis mail som mimo skype

eFkoOo
    Účastník (Participant)

akcia plati aj dnes,do vypredania zasob-cca 5 poslednych kusov po BA predajniach

Jessica1305
    Účastník (Participant)

Zaujimave, ja som bola vcera vecre v Auparku a uz vraj nic nebolo a ani v inych Nay po Ba. Takze ako je mozne, ze je este pat kusov? Kde?

eFkoOo
    Účastník (Participant)

jessi:boli to rezervovane kusy,uz neostalo zial nic,ludia brali aj styri naraz

nuda:o osvetu,nemam z toho naozaj nic,prvy som sa dostal k tejto ne velmi propagovanej info tak som sa s nou chcel podelit,bez akejkolvek provizie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 43 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.