MBA 13″ display

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MBA 13″ display

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    mcmatej
    Účastník (Participant)

Zdravim,

mam otazku. Mam MBA 13″ cca 4 mesiace stary. Nedavno som zacal pozorovat, ze sa mi na display-i robi ciara vidiet ju ked je zhasnuty. Potom druha, ide od stredu smerom ku krajom. Spozoroval som, ze je to uplne rovne ako keby sa tam otlacala klavesnica. Skusil som tam dat papier a vziat „otlacok“ a je to ono, display sa moc pritiska na klavesnicu ked je MBA zatvoreny. Mate s tym niekto skusenost alebo to mam ist reklamovat ako chybu? Dakujem velmi pekne za odpovede.

bawy
    Moderátor

Ja by som to išiel reklamovať ako chybu, lebo niečo nesedí tak ako má. Mám MBP 13 odkedy vyšiel prvý model, a nikde žiadny otlačok.

mcmatej
    Účastník (Participant)

Njn, najhorsie je ze mam pocit, ze to poskodzuje display lebo ho oskiera, nejde to vylestit handrickou..:/

iFiko
    Účastník (Participant)

tento problem ma vela ludi, staci pohladat na zahranicnych forach. chcel som svoj MBP vymenit za MBA ale toto by mi dost prekazalo :/ nechcem nic pchat medzi displej a klavesnicu ked ho budem zatvarat. MBP zaklapnem a vsetko v poriadku aj po 3 rokoch

mcmatej
    Účastník (Participant)

takze myslis, ze to nevyreklamuju?

mcmatej
    Účastník (Participant)

Tak ak to tu niekto este sleduje davam info, ze som to odovzdal do servisu, servisak sice moc nadseny nebol a odhovaral ma, ale jednoducho comp co 99% svojho casu lezi na stole aby sa mu poskodila obrazovka po 4 mesiacoch z toho ze ho zatvaram, aj to iba preto aby nan nesadal prach…no neviem. Vysledok dam vediet.

mcmatej
    Účastník (Participant)

Tak ak to niekto sleduje oznamujem, ze Air-ik je uz doma, uz v piatok mi volali, ze si pon mozem prist, ze mi reklamaciu uznali a display vymenili. Len som bol mimo takze som pon dnes dosiel vsetko v najlepsom poriadku.

iFiko
    Účastník (Participant)

wow som silno prekvapeny ze na slovensku taketo nieco spravili :) gratulujem

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.