Matna folia na MBP 13″ retina vs non retina

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Matna folia na MBP 13″ retina vs non retina

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    MatrixXx
    Účastník (Participant)

Caute, chcem si kupit ochrannu foliu na display na 13″ MBP mid 2012, cize non retina. Chcem sa teda spytat, lebo tazko sa hlada na non retina, ci ked kupim foliu na MBP retina 13″ ci to bude sediet aj na starsi alebo je tam nejaky rozdiel v rozmeroch. dik

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ziadnu foliu nekupuj, je to
    1.) Vytahovanie penazi z vrecka
    2.) Negativne ovplyvnuje zobrazovanie

Nechapem, k comu to je dobre, nepoznam nikoho, kto by to vobec kedy pouzival

MatrixXx
    Účastník (Participant)

Tak si este asi nevidel matny display ked nevies na co je to dobre. Samozrejme je uplne ine ked je display matny od vyroby ako ked das foliu ale svoj zmysel to ma, a ja nemam ultra HD display a niesom zatazeny na kazdy jeden blby pixel aby mi to pokazilo zazitok z pozerania na ten display aby to bolo u mna relevantne…uz som si aj tak vsetko dohladal

JFK.
    Účastník (Participant)

Retina má kratšie rámy okolo obrazovky, pochybujem že bude sedieť :D

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Folia kazi svetelnost a negativne ovplyvnuje kvalitu obrazu. Bodka.

Matny displej som videl, paradoxne som tak stary ze pamatam casy este CB displejov a TN displejov na notebookoch ako PowerBook 160. Matny mam aj na svojom MBP.

Ta folia tomu rozhodne nepomoze.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Myslím si, že ak tám tú fóliu nalepíš, už ju nebudeš môcť dať dole bez toho aby si zničil displej, podľa mňa sa ti potom na displeji začnú objavovať známe škvrny – http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=488314&d=1409672155

Ale možno sa mýlim, no ja by som na displej nič nelepil na tvojom mieste.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.