Mail problém

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mail problém

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    David Ambrož
    Účastník (Participant)

Přeji krásný den, mám tu jeden problém a je to možná díky mé hlouposti, nevím. Chtěl jsem včera odeslat přes program MAIL v mém počítači jeden email s velikou přílohou a když jsem dal odeslat, napsalo mi to, že to nejde, protože je to velký. Od té chvíle mi tento prográmek nekomunikuje se serverem a tu velikou zprávu, kterou jsem chtěl odeslat, mi pořád cyklicky ukládá do složky „Zotavené zprávy“ v bočním panelu, ale ne jednou, ale pořád znovu a znovu, takže za chvíli jich je tam, těch naprosto stejných zpráv, mnoho – jako by mi pořád někdo posílal stále znovu tu stejnou zprávu… Děje se tak i po té, co tu zprávu vymažu i z koše, ať ten MAIL vypnu, zrestartuji počítač… pořád se znovu bezostyšně cyklí a nepřijímá ani neodesílá žádné jiné zprávy. Když jsem se díval na server, tak jsem tu stále se ukládající zprávu nenašel, tak začínám být z toho nešťastný… Prosím o radu, co mám dělat… Díky moc,

David Ambrož
    Účastník (Participant)

Teď se mi tam ukázal trojúhelníček s výstrahou: Server vrátil chybu: Account exceeded bandwidth limits. (Failure) a ptá se to jestli zůstat offline nebo přepnout do online, ale nijak to na nic nereaguje… jo jo je to pech

David Ambrož
    Účastník (Participant)

Přeji krásný den. Píšu jen, že se mi rozšířili vědomosti. Už mi to funguje. Prográmek MAIL byl v pohodě, problém byl s připojením. Kamarád totiž nakonec vyčetl, že pokud je připojení přes IMAP, tak odesílání velkého množství dat (myslím nad 20MB) zablokuje připojení emailového klienta na jeden den (v diskusi tam někdo psal, že byl bloknut i déle). Snaha prográmku odeslat mejl, pak tu zprávu cyklí, čímž pak narůstá i množství dat, nebo tak nějak… je třeba tu zprávu vymazat – případně i ze složky MAIL v KNIHOVNĚ, a pak trpělivě počkat, až se to zase odblokuje. Je to potíž, o které jsem nevěděl, a tak teď budu dávat pozor na velikost přílohy:-)

igino
    Účastník (Participant)

Odpovedal si si sice sam, ale je fajn ze si to sem napisal. Mnohym pomoze. Diiiiky. Tiez som to nevedel.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no uzitocne by mozno bolo este napisat ze akeho web servra sa to tyka…

mayoxy
    Účastník (Participant)

sorry za spam, ale.. vytvor si ucet na gmaily a nebudes mat problem. asi najlepsi server na maily. velka firma, velka podpora, niet o com

igino
    Účastník (Participant)

mayoxy: gmail sam o sebe je spam. chodi korektne medzi gmail uzivatelmi. Spytaj sa vsak kdekolvek inde, kolko mailov neprejde. Jednoducho servre, ktore odchytavaju spamove maily, odchytia obrovske mnozsvo sprav prave z gmail uctov.

raul
    Moderátor

igino: ale to je chyba tych serverov – ak su nakonfigurovane tak, ze odchytavaju maily najvacsieho freemailoveho providera, tak dakujem pekne :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.