Mail app neprijima maily

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mail app neprijima maily

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #74164
    Benne
    Účastník (Participant)

    Zdravim, mate niekto poobny problem. Vcera vsetko fungovalo, a dnes ked zapnem mail.app tak tam mam maily starsie ako 3 dni, co je samozrejme blbost. Skusal som app vypinut zapnut ale nist. Mozno to je nejaky globalny problem,preto sa radsej pytam takto. Nerozumiem,cim to moze byt… Skusal som akurat tethering, a a maill app bola zapnuta, neviem sice, ci to ma suvis, ale nic som nemenil, neprestavoval ani nic, tak nechapem, preco zrazu maily neprijima. Je to pre mna dolezite, preto zakladam temu. Diky za rady a pochopenie.

    #242426
    Benne
    Účastník (Participant)

    nikto nic ? nikomu sa nikdy nestalo nic poobne ?

    #242497
    butthead
    Účastník (Participant)

    ja mam podobny problem, a tiez som bezradny co sa opravy tyka.
    dakujem :)

    #242506
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    mne blbol od websupportu mail dva mesiace dozadu, bola chyba v udajoch pre pop3 server…pripadne v skole mi nikdy nefunguje ani adium ani skype, ani mail app, ale to je nastavenim siete :)

    #242517
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Skús iného klienta. Pre mňa je Mail.app nespoľahlivý a to som tam mal GMail :D Pre mňa sú najlepšie WebMaily, teraz chodím už len na Yahoo! a takto aspoň viem, že sa mi to odošle a vidím maily :D Mimochodom Yahoo! Mail ktory mam nastaveny na iPode ide bez akýchkoľvek problémov, skoda ze na nastavenie na kompe treba mať Plus :D

    #242534
    Benne
    Účastník (Participant)

    vymazal som konto a znovu ho spravil a zatial to funguje… Xavier, ked to spravi este raz, neostane mi asi ina moznost :)

    #242543
    raul
    Moderátor

    ja pouzivam mailplane – je to webapp pre gmail, ale lepsie ako gmail v safari.

    #242792
    Mac-Atsch
    Účastník (Participant)

    Mail.app je totálny nepodarok!
    Požíval som doteraz Mail.app a bol som s ním celkom spokojný, logické usporiadanie mailov sa mi celkom páčilo, najmä keď som používal viacero mailových kônt. Avšak dosť často sa stávalo, že nesťahoval všetky maily zo servera a posledný polrok už ani neodosiela maily na 3 zo 4 nastavených mailových účtov. Musím povedať, že som paralelne s Mail.app mal nainštalovaný aj Thunderbird a ten aj keď nie je tak pekne spravený ma zatiaľ ani raz nesklamal. Sťahuje všetky maily a odosiela všetky maily bez problémov. Aby nevznikli nejaké špekulácie, tak nikde som žiadne nastavenia nemenil, ani heslá na serveroch som nemenil, takže argument, že som niečo zmenil a preto Mail.app niečo neodosiela absolútne neobstojí. Dokonca som po neúspešných odosielaniach kontroloval aj všetky nastavenia a všetko sedí. Je to proste totálny shit a nikto ma nepresvedčí o opaku, aj keď som dlhoročný zaritý applista, Mail.app im proste nevyšiel.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.