mac+windows 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software mac+windows 7

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77281
    najmes
    Účastník (Participant)

    zdravim vas prosim o radu kupil som si mac boook pro i5 13 a potrebujem kvoli jednemu programu naistalovat win ale kedze som si kupil svoj prvy mac tak na vyse som lajik ,,prosim o konkrektnejsiu radu a postup,,

    #262161
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    /Applications/Utilities/Boot Camp Assistant

    #262168
    sanny
    Účastník (Participant)

    Virtualbox, je zadarmo lepsie je ho mat takto nainstalovany koli tomu ze mozes byt zaroven vo win aj mac, sam som to nedavno riesil a povirm ti ze je to super, proste ho mam ako aplikaciu spustim ju a bezi no zaroven pracujem v macu.
    Bootcamp je podla mna zbytocnost nakolko sa musis prepinat stale hore dolu.

    #262267
    najmes
    Účastník (Participant)

    fajn jq uz mam zakupeny medium win 7 ,,a ten virtualbox hunguje uplne stejne alebo ako proste potrebujem trosku lajickejsie vysvetlenie ,,hlavne nechcem aby som zbytocne nezatazil mac book vlastne spomalil,,a ten virtual jednoducho stiahnem pocas mac a spustim instalaciu a potom kde bude win a kde mac,a bude chciet aj win urcitu pamet asi??dik za prispevky

    #262292
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    pozri si toto a snad pochopis: http://www.youtube.com/watch?v=2NlI0t2OMf4

    ak ten win potrebujes len kvoli nejakej app tak je virtualizacia najvhodnejsie riesenie. Ale ak ocakavas ze sa budes na tom hrat pripadne spustat nejake narocne vypocty tak potom skor Boot Camp. Samozrejme ze v pripade virtualizacie musis systemu priradit nejaku RAM ktoru ukroji hostovskemu OS (mac os) ale tato bude vyuzivana len v pripade ze je virtualna masina spustena.

    #262391
    najmes
    Účastník (Participant)

    fajn teraz pozeram ten okaz a este by ôa zaujimalo tam to instaluje z cd a ja to mam stiahnut z netu prosim link,a este budem potrebovat aj anti vir ked bude v mac aj win.?mne ide o aplikaciu na vyuku france medium na ucenie ,,malo by to stacit na tu virtualnu vec,,opat pekne dakujem za radu

    #262436
    peter.pastier
    Účastník (Participant)

    Tato tema zauima aj mna, ms office 2003 cez virtualbox nema nejake problemy?

    #262456
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Mac OS ako hostovsky operacny system neochrani virtualny OS pred virusmi. Tazke odporucam naisntalovat aj nejaky antivir. System (pripadne aj programy) sa da instalovat priamo z CD/DVD-ROM alebo z ISO image.
    V pripade potreby sa daju nazdiel aj USB porty (cize usb kluc ktory mas zapichnuty v kompe bude pristupny pre virtualny stroj) alebo aj rozne priecinky na hostovskom systeme (cize tieto priecinky z OSX uvidis cez siet vo virtualnom systeme).
    MS Office 2k3 funguje uplne 100% bez akychkolvek problemov (za predpokadu ze je vo virtualnej masine naisntalovany nejaky podporovany windows).

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.