MacUpdate Promo Spring Bundle 2010

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X MacUpdate Promo Spring Bundle 2010

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Xorpi
    Účastník (Participant)

https://www.macblog.sk/novinky/macupdate-spring-bundle-2010-vyhodny-balik-10-aplikacii-v-hodnote-376-usd-ponukanych-za-49-99-usd-3323.html

Plánujete kúpiť?

Ja som zakúpil a neľutujem. V prvom rade hlavne kvôli Parallels5, ktorý sám stojí 69 (i s akciou od samotnej firmy). A takto za 50€ 10 aplikácií, z ktorých ma okrem Parallels oslovil Hyperspace, keďže Spaces používam dlhodobo každodenne. Potom ForeverSave je fajn, taká poistka, keď som mimo TimeMachine zálohy a Back-In-Time je viac pre geekov, než pre normálnych užívateľov. Timeline 3D je dosť efektná záležitosť. To sú asi tak moje postrehy z balíku. Oplatí sa kúpiť už len kvôli Parallels5 :)

http://www.mupromo.com/

Vojtin
    Účastník (Participant)

nekoupim, nepotrebuju ani jedno z toho

xRiCky
    Účastník (Participant)

z mojho pohladu jedine koli Paralells…

Anonymný
    Neaktívny

Ja bych mel dotaz, zda uz jste nekdou koupil, osobne to zvazuji.

Paralels, Hydra a Timeline… dekuji Xorpimu – sam bych si asi nevsiml.

Vojtin
    Účastník (Participant)

prallels jsem mel ctyrku z minuliho baliku, serou me s podporou, prdej na to a radsi vydaj dalsi placenou verzi. Lepsi je neutracet kazdorocne a stahnout virtualbox.

wlamik
    Účastník (Participant)

virtualbox ale nevie virtualizovat participiu z bootcampu, alebo sa mylim?

johnface
    Účastník (Participant)

To neumi, ale napriklad ja Boot Camp nemam a ani nepotrebuji, kdyz muzu mit oba systemy zaroven spustene…

krtko.
    Účastník (Participant)

Ja som si to tiez kupoval koli Parallels, akurat som potreboval dalsiu licenciu. So supportom som spokojny a vzdy ked som nieco potreboval riesit, tak som im napisal a do 24h sa ozvali.

Co sa tyka Virtualbox, tak je sice free, ale vykonostne absolutne ubohy a dost „zhovadile“ riesene sietovanie. VMWare pre Mac mi tiez neprisiel ako nieco extra. A za upgrade z v4 na v5 sa platilo necelych 900 CZk, co myslim nie je nic hrozne.

Xorpi
    Účastník (Participant)

Keď tweetnete o MacUpdate Promo, dostanete aplikáciu AppDelete plne zdarma :)

https://www.mupromo.com/twitter

Rado2711
    Účastník (Participant)

@Xorpi- velmi pekne dakujem za typ

babo
    Účastník (Participant)

No mne naopak pride skoda, ze tam miesto Parallels nie je VMWARE. Parallels su sice rychlejsie, ale maju viacej problemov so stabilitou atd.

odklizec
    Účastník (Participant)

babo, to mas osobni zkusenost? Protoze ja na Parallels 4 bezim XP uz 3/4 roku a nepamatuju si jediny problem se stabilitou? A to na nich bezne pouzivam RAW software a edituju fotky? Takze si dovedes predstavit co to dela s CPU a pameti. A fakt si nepamatuju jediny problem, tedy krome nizsi rychlosti nez na jakou jsem zvykly na desktopu. Ale to je normalni. Dokonce je to rychlejsi, nez by jeden od virtualky cekal ;)

krtko.
    Účastník (Participant)

Ja tiez neviem o problemoch so stabilitou v Parallels, ale za to som uz videl par KP koli VMWare.

yurayko
    Účastník (Participant)

neviem ci to niekto este sleduje, ale ponuka konci o par hodin, taq ak nahodou, len pripominam :)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.