macstore.sk vs maczone.sk

Domov Diskusné Fóra Ostatné macstore.sk vs maczone.sk

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    Príspevky
  • #63245
    Surgention
    Účastník (Participant)

    Nazdar, chcem si kupit nový macbook pro 13, ale neviem či na macstore, alebo maczone … Ktorý predajca je lepši/kvalitnejši/odbornejši … ? Cena je rovnaka (macstore je lacnejší o 1€ :) ) … Alebo je to jedno ? Čo to znamená, ked sú Premium Resseleri ? Je to záruka kvality ? Alebo mám to kupit u nas v meste v istyle KE ?

    #164724
    marek
    Účastník (Participant)

    Toto su dvaja najdlhsie fungujuci a najznamejsi predajcovia pocitacov apple na slovensku (Software Partner a MacSystem). Myslim si ze ci si vyberies jedneho alebo druheho nic nepokazis. Osobne ja dlhe roky nakupujem v Software Partner.

    #164725
    piggee
    Účastník (Participant)

    ja som kupoval v swp, frajerka zase v maczone a spokojnost s oboma. swp sa nam stara o stroje aj v robote a Rolo z swp je zaruka kvality :) Frajerka tiez nemala s maczone problem. Co sa tyka iStyle v kosiciach, tak tu niekde najdes aj temu, v ktorej rozoberaju priamo kosicky iStyle a necital som zrovna ody na radost.. ale osobnu skusenost nemam, nakolko som z BA..

    #164726
    Surgention
    Účastník (Participant)

    A ako je to s pripadnou reklamaciou ? Budem musieť to zasielať do Bratislavy poštou ? Alebo to môžem zaniesť do predajne istyle ?

    #164731
    ervin11
    Účastník (Participant)

    Netreba spekulovat, kupuj tam, kde je lacnejsie a pokial moznosti kam mozes osobne dojst. 1 Euro nie je rozdiel. Ked je za tu istu cenu v KE a si sam z KE, tak ani nerozmyslam.

    #164738
    Jod
    Účastník (Participant)

    Môžeš si vybrať, mať to hneď v ten deň a pozreť si čo si kupuješ, aj keď možno pri reklamácii bude dementný technik :D , alebo si to objednať zo SWP/MacZone a čakať kým ti to dovezú. Budeš mať MOŽNO lepší servis, len ten MBP budeš musieť v prípade poruchy posielať do BA a v tom prípade môžeš aj pokazený MBP z iStyle poslať rovno do autorizovaného strediska :))) . Osobne mám medzi SWP a MacZone radšej MacZone.
    Zase v prípade nejakého problému ti v iStyle poradia, keď im povieš, že máš MBP od nich, zase také zlé to s nimi neni, len tu ľudia zveličujú :)))

    Ako povedal Ervin, neni nad čím rozmýšlať :))

    #164739
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    hlavne treba mat peniaze :D to je vacsinou hlavny problem kupy

    #164751
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    SWP.sk jednoznačne :) Kvalifikovaní predajcovia v Poluse, bezproblémový servis, spokojnosť, kupujem výhradne len od nich vždy, všetko čo sa dá :)

    Taktiež rýcle a bezproblémové zásielky :)

    #164752
    wbear6
    Účastník (Participant)

    Ja hlasujem za Maczone, jednoznacne nay :-P

    #164757
    raul
    Moderátor

    JEDNOZNACNE SWP.

    Vlastna skusenost – ak si das vyhladavat, tu na macblog fore som uz par krat tento pribeh pisal :D

    Nesuhlasim s ervinom, ze tam, kde je lacnejsie… Swp su sice radovo o par eur drahsi, ale aj tak tam… (mozno az na to KE, to je prirodzene…)

    Ja mam praktiky asi take: vyberiem na maczone.sk a kupim na macstore.sk (maczone stranka mi viac vyhovuje :D)

    #164761
    stn001
    Účastník (Participant)

    Raul, ja som na tom vo väčšine prípadov rovnako ako ty, totižto SWP stránka je strašne neprehľadná :-(

    #164763
    Jod
    Účastník (Participant)

    Zato beží na Apple WebObjects, ale je mrská :D

    #164833
    Anonymný
    Neaktívny

    V utorok som si cez macstore.sk objednal macbook , dnes mi došiel, ale mam podozrenie, že mi dali vystaveny kus ? Je to podla vas normalne ? Nemali ma na to dopredu upozornit ? Neviem, možno sa mylim, ale notebook nebol zabaleny v ochrannej folii …

    #164835
    marek
    Účastník (Participant)

    bral si seriovy model alebo si upgradoval nieco?

    #164840
    Anonymný
    Neaktívny

    Nič som neupgradoval . Zobral som hlinikovy macbook 2.0GHZ za 1030€ … Ale chcem sa spýtať, mala tam byť ta folia ? Lebo všade čo som videl na videach, tak macbook bol pekne zabaleny v priesvitnej PVC folii … Ale ja som dostal čistý notebook v krabici … Nebude to tou SVK klávesnicou ? Tá SVK klávesnica sa dáva kde ? Rovno vo výrobe, alebo sa to mení až tu na Slovensku ?

    #164847
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    ja som kupoval BTO a mal som myslim foliu na laptope zhora. kupoval som vsak v rakusku.

    #164848
    stranger
    Účastník (Participant)

    Ja som ho kupil v SWP a bol zabaleny. Na krabici si mal ochrannu foliu? Ak nie, vrat ho. Vystavene kusy sa predavaju za nizsiu cenu, vacsinou si ich rozoberu zamestnanci…

    #164850
    auas*WQuVP
    Účastník (Participant)

    Webster: MacBook musí byť zabalený vo fólii a tá prelepená nálepkou – plombou. Nálepka sa vždy poruší (pretrhne) pri prvom vybalení MacBooka. Nemáš to tam, lebo tovar už niekto otvoril. MacBooky Unibody sa montovali v Šanghaji v Číne, pri objednávke SK klávesnice sa kompletizovali tam a balili do fólie a plombovali nálepkou na fólii.

    #164860
    jorge
    Účastník (Participant)

    Webster, žiadny vystavený kus sme nepredávali a dokonca možno Vás to prekvapí, ale cez online obchod nešiel tento týždeň žiaden MacBook 2.0 Aluminium. Asi ste ho pane kupovali u inej firmy a nie u SWP. Skúste si to overiť a potom sa eventuálne o tom rozpisujte na Macblogu.

    #164861
    jorge
    Účastník (Participant)

    Webster, takto vyzerá odbalenie MacBooka – http://videonavody.azyl.sk/catalog/pocitac/mac/apple_macbookN.html. Ak nebol vo fólii s plombou tak ho miekto na ceste ku Vám alebo ešte pred ňou rozbalil, čo je zvláštne. My (SWP) to robíme len na vyslovený súhlas zákazníka v prípade, že chce napríklad rozšíriť RAM a nechce to dať robiť vo fabrike.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.