MacHeist 3 Bundle

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacHeist 3 Bundle

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 154 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Dobre posledna vec, mam to dat do sekcie Sofware alebo do Ostatne a ako to mam nazvat tak aby to bolo vystizne.Niektore tie stranky davaju kaydz den inu aplikaciu a ray za cas spravia taky bundle ako MacHeist, ale aj to ze kazdy den sa to obmiena tak to je dobre mozes natrafit naco hladas ty. A jedna z nich je momentalne zatvorena, tam to pripravuju nejaky bundle.

Jod
    Účastník

AAAAAAAA, supeeer =D . Ani neviem že ich je viac neŽ dve. Asi do ostatné to daj s názvom ako Balíky programov, Application Bundles abo ja neviem.

// http://macapper.com/2007/12/06/the-state-of-mac-apps/ som našiel nejakú stránku otom

Anonymný
    Neaktívny

@Jod:

ten MacSanta uz dlhsiu dobu nema ziadnu aktivitu, tak som ho do tej temy ani nezahrnul nakolko je neaktivny, ak ale zacnu znova robit tak ich prihodim do zoznamu.

mylanko
    Účastník

Podla mna chodi Santa asi len na Vianoce :) …ale chapem, ze o tom nevies, kedze ich neoslavujes ;)

Anonymný
    Neaktívny

@mylanko:
    lenze ked si pozres ten Mikulas tam bol naposledy v 2oo7, cize podla mna to je uz istu dobu neaktivne a preto to nema zmysel tam momentalne davat.

mylanko
    Účastník

…ved hej.. to bol len taky chaby pokus o vtip :)

pepa007
    Účastník

udělali mi radost. chtěl jsem Espresso a za 39 babek je to krása. a ještě k tomu dostanu 10 nějakejch sračkoaplikací :-)

ale v emailu co mi přišel píšou „Espresso is waiting to be unlocked. Once the goal has been reached the license will be revealed on your online order receipt.“ – co tím jako chtějí říct? jakej goal?

Anonymný
    Neaktívny

@pepa007:
    chod v tejto teme na stranku 3 a hned prvy post hore si precitaj. Tam najdes odpoved na tvoju otazku.

mylanko
    Účastník

pepa007: Espresso spolu s ostatnymi bude odomknute az ked sa dosiahne suma 100 000 $ pre charitu. Zda sa vsak ze sa pomaly zacinaju prebudzat ludia na druhej strane planety a nakupuju, pretoze uz tam je cca 90 000 za celkom kratku dobu. Predpokladam, ze do nieco vyse hodky to uz bude unlocked.

Anonymný
    Neaktívny

@mylanko:
    ale to je len pre WireTap Studio, Espresso je az po dosiahnuti tretieho takehoto limitu. Pridl som tvoje linky do tej temy, musime napisat adminovi nech zmaze tie zbytocnosti tam.

pepa007
    Účastník

aha. tak takovou podmínku jsem tam nikde nezaregistroval. to by mě hezky vypekli kdyby mi to Espresso neunlockli :-)

Jod
    Účastník

Ešte $8800 :) .

pepa007: no ale zatiaľ na Codu nemá, dúfam, že sa to zmení. Acorn tieŽ neni na zahodenie plus tie ostatne na obcasne využitie.

vojtacz
    Účastník

aplikace nic moc, zajímavej mi přijde akorát World of Goo a The Hit List, možná Little Snapper, zbytek pro mě nemá užitek. co mě štve je fakt, že dávaj grátis Eventbox, sem si ho nemusel kupovat :)

ale jo, možná si ho za těch 39 dolarů koupim :)

Milu8
    Účastník

sakra,este som sa nerozhodol,ten acorn a Picturesque ma laka,je to len 33$ po odpocitani bundle discount.
    Vsak casu je este 13 dni na rozmyslenie.Minulorocny MH2 sa mi zdal lepsi,kvalitnejsi.
    Skoda ze som ho zmeskal.Na unlock expressa potrebuju ja si myslim 1.000 000$ vyzbierat pre charitu,to sa mi zda dost,aj ked prajem im to.

bawy
    Moderátor

Pár-slovná recenzia k bundle – možno to niekomu pomôže a rozhodne sa pre pack..treba odomknúť ďalšie apps :-)
    Pridám aj moje osobné hodnotenie od 1 do 5 hviezdičiek, aby mal človek predstavu.

iSale: Jednoduchá tvorba aukcií a layoutu aukcie na ebayi – príde mi to dosť zdĺhavé no aukcia je potom fakt zaujimavá, vyzerá lukratívne, no jednoduchá aukcia ma vyšla na 4,5$…neviem, či sa platí za zverejnenie, alebo za vydraženie produktu.
    (****)

Picturesque: Veľmi obmedzená app. má len pár funkcií, avšak, výsledky vyzerajú naozaj pekne, ideálne pre úpravu obrázkov na stránku, alebo prezentácie.
    (**)

Souschef: Veľmi jednoduchý receptár s možnosťou importovať (txt) a zdielať recepty. Recepty si viete sťahovať priamo z databázy, ja to využijem na share receptov.
    (***)

World of Goo: Celkom namotávka hra, treba vyskušať.
    (***)

IphoneView: Tento soft som poznal aj predtým, benefit, aspoň pre mňa, spočíva v importe SMS, neviem či to vedia aj iné programy. Taktiež jednoduchá správa fotiek je celkom fajn, ale nič prevratné som v tomto programe nenašiel.
    (**)

LittleSnapper: Tak tento program ma prekvapil zo všetkých najviac. Vravel som si, načo veď mac os v sebe má screenshotovanie, ale toto je vyšší level, má kopec užitočných funkcií, ako sfotenie celej stránky, priamy export na net ( možnosť používať server littleSnapperu), možnosť upravovať screnshoty, pridávať bubliny, nápisy, šipky, blur na citlivé informácie. Stále som na Mac os hľadal jednoduchý ekvivalent paintu z windows, na upravovanie screenshotov ( bubliny,texty,…), toto rieši môj problém. Môžem povedať, že tento program by som si kúpil aj sám o sebe, samozrejme nie za 30€.
    (*****)

Acorn: Jednoduchý bitmapový grafický editor, základné funkcie, select, kreslenie, vrstvy, opacity, corner radius.
    Na jednoduché úkony postačí.
    (***)

Kinemac: Celkom pekne prepracovaný, ale pri tom jednoduchý nástroj na tvorbu 3d grafických objektov. V tejto problematike sa nevyznám, tak keď tak ma kľudne doplňte, každopadne je to z MHB3 najdrahšia položka (299$).
    (****)

VireTap Studio: Komplexný program na nahrávanie audia v Mac.
    (***)

Ostatné doplním až to unlocknu :)

Na záver môžem povedať, že 37$ neľutujem, keďže reálne budem využívať iSale, LittleSnapper, SousChef, WireTap Studio.

Jod
    Účastník

Jasné môžeš si tam narvať vege recepty xD . Potom môžme spraviť jednu veľkú vege kuchárku a predávať to za 600$ xDDD . Espresso si inak môžeš vyskúšať trial :) , ale chýba mi tam vela vecí.

Kua a hádam sa ten melón nazbiera.

psychodiagnostic
    Účastník

no ako to pozeram dva dni tak nejak to strasne ale strasne spomalilo od tych 100 000 a teraz musi ist do 400 000 a je tam za dva dni iba 180 000 takze no bude sranda ak sa to cele nazbiera…ale podla mna nie, (ale mozno jo)

bawy
    Moderátor

o čo horšie, že potom sa odomkne len BoinxTV, nie The Hit List a Esperesso…

mrzo
    Účastník

No super – to sa mozme aj o recepty podelit nie len o skusenosti s Macmi :-)

Jod
    Účastník

Ja podľa ročného obdobia a nálady, vegetarian, vegan, vitarian (leto) :D

Kua, keď sa to espresso neodomkne tak ma jebne.
    Inak kukajte hneď prvý príspevok tuna quotovaný http://www.macheist.com/forums/viewtopic.php?id=14065&p=4 :D ale už to nejde :(

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 154 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.