Macbook-Wifi problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook-Wifi problem

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Mam Macbook White 2009 a mam dlhsie problem ze neviem sa pripojit na wifi asi iba na nejaky 20 pokus niekedy na prvy niekedy vobec :/ neviete kde je problem ? signal je 100% ved mam tu iMac ten nikdy nemal problem a mam tu aj Macbook 2010 ten tiez nema najmensi problem tak isto iPhony sa pohode napajaju

benko
    Účastník (Participant)

Mavam rovnaky problem s macbook white (asi 2008), v poslednej dobe sa mi dari pripojit na 2-3 raz, ale niekedy az 5ty. Neviem cim to je. mam airport express, cize v routeri to nebude. Ine pocitace nemaju ziadny problem. Preinstalovanie systemu nepomohlo. Problem som mal aj s leopardom, tam to bolo tusim este horsie, v snow leopard sa to o trochu zlepsilo, ale nezmizlo. Problem nastane VZDY po nabootovani alebo zobudeni.

vladis123
    Účastník (Participant)

Rado ja mám tiež ten istý problém s macbookom pro, imac mi funguje bez problémov a taktiež wifina v iných lokalitách ide nez problémov, takže tipujem ,že chyba bude v mojom MSI routri, lebo ani s mobilom sa mi na nu nedá pripojiť :-/

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

ja mam router Vigor 2700Ge a fici normalne az na macbook :/ ale cudny je napr ked som na terase raz mam 90% signal a niekedy absolutne ziadny

swarovski
    Účastník (Participant)

tiez mam problem s MB white, router Belkin N+, obcas sa pripoji na xty krat, ale vacsinou pyta heslo a aj ked zadavam spravne znova to iste… iPhone sa na ten isty router pripoji bez problemov…

operacny system 10.6.4.

gidy
    Účastník (Participant)

pri msi routry treba treba vypnut SuperG mode a nastavit region na USA

vigor 2700 mam aj ja, ale ziadny problem som s macom nemal

eraserv6
    Účastník (Participant)

A neskusali ste taku vec ze ked sa vam nechce macbook pripojit na wifi resp. ked sa aj pripoji ale nejde inet tak odblokovat iphon a pockat kym sa pripoji iphon? Viem znie to divne ale ked sa moj macbook nevie pripojit na wifi tak u mna staci odblokoval iphone a za niekolko sekun je po probleme. To iste plati aj naopak. Iphone sa nepripoji na wifi tak mi staci prebudit zo spanku macbook a zrazu je iphone na wifine. Cez 2 roky mam tento problem a neviem co s tym:((

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.