Caute, mam problem, ze ked sa napojim na domacu siet (desktop Win Vista, notebook Win 7 a macbook pro) tak na macbooku mi nezobrazi ziadne zdielane priecinky, teda ani nazdielanu tlaciaren, co je dost dolezite. Na windowsoch je vsetko nastavene (zapnute zdielanie, nechranene heslom). Na Winoch vidim mac, ale na macu ziadny win, neviete mi s tym prosim poradit? inak cez safari a smb://192.168.x.x sa napojim na dany comp, ale kedze mi ide hlavne o tlaciaren potrebujem nejake typy. diky
vyskusam a uvidim… problem co som pisal ako prvy som vyriesil zatial paralels desktopom zatial do fici super, kedze tlacit tak casto nepotrebujem, ten paralels ma tak nezbrzduje
no tak ani manualny postup nepomaha… neviem uz fakt, cez paralels to ide, ale nechcem byt zavisli od paralelsu… bonjour stale na viste tlaciaren nenajde tak uz fakt neviem :/ ak mate este nejake typy tak ich velmi rad uvitam
Autor
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!