- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › MacBook Pro 13,3” – kúpa
Zdravim, tak som si pozeral tie otáčky cez istas menu a otáčky sa zvýšia až pri presiahnutí 100 stupňov … Keď je teplota pod stovkou, tak ventilator ide stale na cca 2000 rpm, a ked sa presiahne stovka tak ventilator začne zvyšovať až na nejakých 4500 rpm … Je to v poriadku ?
Tak to je trosku brutal. Nemam pocit ze je to v poriadku. Ak je to tak nastavene od Apple tak to asi trochu prehnali s preferovanim ticha prech chladenim.
Peterson, myslím že to bude zlým kusom, skús zavolať na podporu a spýtať sa či majú aj ostatný takýto problém.
Čím viacej batériu používaš, tým skôr sa opotrebuje. Nová MacBook batéria môže byť nabitá a vybitá 1000 krát, čo je dosť na to aby si sa nemusel starať o to či máš MacBook pripojený alebo nie, ale ak chceš aby ti vydržal čo najdlhšie tak je lepšie ho mať napojený čo najčastejšie. Ja mám na mojom dvojročnom MacBooku 350 cyklov a kapacitu 99%. Nový MacBook Pro by mal mať životnosť batérie 5 rokov.