macbook pro 13 wifi

Domov Diskusné Fóra Ostatné macbook pro 13 wifi

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    karkulka
    Účastník (Participant)

ma myslienka “slabsie wifi ” na tomto jablku opodstatnenie? som sa s nou stretla v nejakych recenziach a neviem ci to bola pravda alebo slepa zavist ;) plis odpovede len skuseny uzivatel :)

mylanko
    Účastník (Participant)

Slabsie wifi? V akom kontexte to bolo pouzite? Pride mi to dost smiesne ked vezmeme do uvahy, ze v pripade niektorych znaciek aj najnovsie modely pouzivaju este stale stary “G-eckovy” standard…. Co sa tyka sietovych prvkov a implementacie noviniek do svojich produktov, myslim, ze Apple je na tom velmi dobre v porovnani s ostatnymi. Ved ako dlho je uz Gigabit Ethernet alebo IEEEE 802.11n standardom aj u toho najlacnejsieho modelu Maca? To sa u inych povedat neda. Na druhu stranu aj toto sa odraza v cene.

karkulka
    Účastník (Participant)

no hej v kontexte to bolo len tak spomenute, i tu na fore ze proste niekedy su s tym problemy , jednoducho ze to nefunguje ako ma, mrzne, a stagnuje.. to nemyslite vazne! :) teraz mi to poviete ked uz moje srdce patri macu?

tono777
    Účastník (Participant)

je to v zavyslosti od typu routera a jeho firmwaru ale je to klasicky standart ako maju notebooky samozrejeme plus ma to n-ko . Ja doma pouzivam ako g tak aj n-ko kym som nemal time capsulu isiel som na g -cku a teraz pouzivam n-ko co je 300 MB a bezproblemovo stahujem aj pozeram nejaky ten filmy a nie je s tym ziaden problem

karkulka
    Účastník (Participant)

cize to zavisi vyslovene len od typu routera? jak viem ktory mi pojde? tedaa lebo ja potrebujem vyuzivat prave to wifi a nechccem s tym mat opletacky a potom nemoct vyuzivat pc naplno :/

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.