MACBOOK PRO 13 VS. AIR 13

Domov Diskusné Fóra Ostatné MACBOOK PRO 13 VS. AIR 13

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    marcok95
    Účastník (Participant)

Zdravím,

chcem sa vás spýtať čo doporučujete? Ja som rozhodnuty pre PRO ale stale uvazujem i nad AIR.
    Potrebujem aby to zvládlo PS CS5, nejaké menšie hry – dvolezity je pre mňa výkon :)

Ďakujem za rady

howoarang
    Účastník (Participant)

ak vykon tak PRO :), su v nom osadene vykonnejsie procesory nez v Air-och. Co sa tyka Macbookov Air, tam sa kladie doraz na mobilnost a vydrz baterie, takze vykonnostne budu na tom slabise nez Macbooky PRO.

Kompi
    Účastník (Participant)

Ak chces air, tak zabudni na hry. Ked ho das do otacok, tak zhavi ako lava. Na vsetko ostatne je idealny. Osobne som tiez chcel obcasne hranie a robim grafiku v PS CS5 plus daky webdesign. Tiez si rad zahram. Preto som si kupoval PRO. Na druhu stranu frajerka ma air tak to viem porovnat. Kupovat znova tak si kupim air, lebo do PRO musis aj tak dat SSD disk aby bol aspon trochu rychly (zakladny disk je nesmierne pomaly a je to 200 euro navyse), hry ked zoberem, tak som hral akurat dragon age aj to tak pred pol rokom. Co sa tyka portability je air daleko daleko lepsi. Na CS5 treba hlavne rychly disk a ten je v AIR rovno. Je to samozrejme o prioritach. Jedno je ale iste.

Na hry a konvertovanie treba hlavne chladenie a na to je AIR absolutne nevhodny – treba PRO plus chladiaca podložka. – uz blby warcraft III multiplayer co som chcel dat na air, po 10 minutach hrania vetrak na maximum a air bol vyslovene horuci az neprijemny na dotyk. Pritom Pro to zvladalo krasne.

JFK.
    Účastník (Participant)

Máš tu uz milión týchto tém.
    Ale ako hovoria
    •portabilita a kompaktnosť – Air
    •výkon a väčší disk – Pro

dfx
    Účastník (Participant)

Jednoznacne MBP na taky ucel. MBA ma maximalne 4GB RAM a neda sa rozsirit a pre PS CS5 budes potrebovat viac. MBP moze mat najviac 8GB RAM. Doporucujem hned dokupit 8GB RAM a SSD disk.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.