MacBook Pro 13″ upgrade pamate na 2×4 GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro 13″ upgrade pamate na 2×4 GB

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    MatrixXx
    Účastník (Participant)

Zdravim, uvazujem o rozsireni pamate z 2x2GB na 2x4GB a len sa chcem spytat ake pamate by ste mi odporucili…nasiel osm na internete tento Kingston http://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-so-dimm-ddr3-1600mhz-hyperx-cl9-plug-and-play-d236128.htm?kampan=heureka.sk ma aj docela dobre recenzie, ale chcel by som poznat vas nazor…dik

maiob
    Účastník (Participant)

mam tieto pamate v MacMini 2011 a su uplne v pohode takze nemas sa coho bat

jumperko
    Účastník (Participant)
    uniqat
    Účastník (Participant)

lepsie su vraj tieto ;) http://www.alza.sk/corsair-so-dimm-8gb-kit-ddr3-1600mhz-cl9-vengeance-d284520.htm ja ich mam v macu a absolutna spokojnost. snad ti aj tato rada pomoze :)

MatrixXx
    Účastník (Participant)

a v Tracocomputers by mi to mali bez problemov vymenit aj ked neni kupovany na slovensku ze? zaruku mam este cca 1 a pol roka

NapheX
    Účastník (Participant)

Mal by si to zvladnut aj sam a o zaruku by si neprisiel. Na youtube je vela navodov :)

MatrixXx
    Účastník (Participant)

no uz som sa ich pytal, srobovaciky mam len o tu zaruku mi hlavne slo, ramku uz som vymienal tak to nebude problem :) btw Uniqat kupil som teda tie snad budu tak dobre ako pises ;) zajtra mi pridu :)

janpavlik
    Účastník (Participant)

Tie Corsair by som nekupoval, za posledny rok mam skusenost s 3 PC, kde umreli, Kingston alebo Crucial, ine ani neries.

uniqat
    Účastník (Participant)

no chalani ja ich mam v macbooku uz rok a slapu ako hodinky ;) tak asi si mal smolu. podla fooor a kamosov mam uplnu spokojnost a ine by som ani nekupoval. :) kazdy ma svoje oblubene znacky. to je cele. ale vraj toto ma aj podla parametrov dobru kompatibilitu.

MatrixXx
    Účastník (Participant)

no kupil som, darizili, nainstaloval som a slape jako hodinky :) dufam ze teda maju dlhu zivotnost a bude este dlho dlho fachat :) dik ;)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.