macbook pro 13 – nereaguje

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware macbook pro 13 – nereaguje

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    didushik
    Účastník (Participant)

zdravim, pred chvilou som chcela napojit svoj mobil cez bluetooh ako modem, ale nechcelo mi ho pripojit ani po niekolkych pokusoch, a tak som mac resetovala, ale to som asi nemala robit lebo sa sekol… normalne som stlacila gombik vypnutia a tlacidlo reset, vrchny aj dolny dock zmyzol a zostalo len pozadie so sivym kolieskom nacitavania v strede obrazovky… notebook vobec nereaguje, a vobec netusim ako ho zresetovat… existuje na macoch nieco take ako na wine, ze ctrl + alt + del, alebo nieco podobne ;;; dakujem

monicqa
    Účastník (Participant)

podrz power button, on sa vypne a potom ho zapnes

didushik
    Účastník (Participant)

Dakujem za skoru odpoved, to podržanie home buttonu by mi asi samej nenapadlo… Teraz vyzeram ako totalna mac lama, ktora nevie vypnuť vlastny macbook.. :D

Ale chcela by som sa ešte spytať ohľadom toho Bluetooth v Macbooku… mam aj BT sluchadla, ktore s MBP prvykrat v pohode sparujem, ale potom keď ich od Macu odpojim, neviem ich znova pripojiť, lebo nikde neviem v systeme najsť niečo ako „pripojiť k BT zariadeniu“ … Je tu len „use headphones“, ale cez to mi ich nechce sparovť… Kde v systeme treba ist aby som ich pripojila ? Dakujem

janiki
    Účastník (Participant)

Ahoj..staci ked kliknes hore na ikonu BT -> open BT preferences a tam si zariadenie pridas pomocou + buttonu.. to pridane zariadenie by tam malo zostat aj po odpojeni a pri dalsom sparovani by si ho uz mala mat hned v ponuke ako kliknes na ikonu BT hornom docku.. sam mam takto sparovanych zopar mobilov, mys a klavesnicu a nikdy s tym nebol ziadny problem..vela stastia

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.