MacBook Pro 13″ konstrukcia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro 13″ konstrukcia

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Benne
    Účastník (Participant)

Niekto vymazal celu tuto temu, nerozumiem preco… Pisal som v nej len to, ze konstrukcia mojho MBP je zrejme zla, pretoze pravy spodny roh (ak je otvoreny macbook a predomnou je display) vedla trackpadu je asi uvolneny, konkretne teda spodny hlinikovy kryt. ak nanho tuknem prstom, tak rezonuje,ako keby nebol dotiahnuty. Srobiky su ale dotiahnute nadoraz a viac zatiahnut nejdu. Takisto som prisiel aj na to,ze mb pri otvarani a zatvarani trosku vrzga…

Majki07
    Účastník (Participant)

ako mne dolieha v poriadku ale pri otvarani tiež vydava take divne zvuky snať to nevadí

Menjo88
    Účastník (Participant)

@Benne: Bol som sa opýtať na tú chybu v SWP a povedali že im ho môžem doniesť ale opraví ho CCC a nie oni. Napíš mail nech sa dohodneme čo s tým.

Benne
    Účastník (Participant)

momentalne potrebujem ntb :( Ale ked tam pojdem,tak si ho pekne najprv pofotim,vsetky detaily, a az tak im ho tam dat… a pojdem zrejme priamo do CCC no… Co ti este povedali ?

Menjo88
    Účastník (Participant)

Aj ja potrebujem notebook ale v SWP mi povedali ze keby som im ho zaniesol do ich servisu na Pluhovej tak sa mi na to servisny technik pozrie hned by mi povedal ze co sa bude menit, kedy to bude hotove a ci to maju na sklade. Ale kedze bol kupovany v Kosiciach tak to musim odniest do CCC lebo aj tak ho tam iStyle posle a oni vyreklamuju iba kusy kupovane u nich inac medzinarodna zaruka sa riesi v CCC. Takze pojdem sa spytat do CCC ako to je z rychlostou reklamacie u nich. Nemusis ho podla mna fotit lebo aj tak mi povedal ze ak je chyba s topcaseom tak ho vymenia cely a je aj pant zly tak sa cely vymeni ale veko displeja asi uz nie.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.