Macbook Pro 13′ Early 2011 – oprava zakladnej dosky NBservis.cz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Pro 13′ Early 2011 – oprava zakladnej dosky NBservis.cz

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

Caute,

pred par dnami mi zacal mrznut trackpad a klavesnica, ale vzdy po restarte to opat islo. Po asi 1.5 dni obcasneho mrznutia sa mi pri dalsom restarte objavilo jablcko a tri pipnutia – problem s ram. Pokusal som sa sa ram zasunut nanovo, potom som jednu vybral, a mac chvilu fungoval. Po dalsom restarte sa vobec nezapop – cierna obrazovka, harddisk sa tocil, ventilator isiel na plne otacky, ale ziadny obraz, capslock tiez nesvietil – takze najskor problem s doskou.
    Mac som zaniesol na diagnostiku do NBservis.cz, a ako problem urcili napajanie zakladnej dosky. Cena opravy 5000. Chcem sa spytat, ci mate niekto skusenost s tymto servisom. Oplati sa mi investovat do opravy (a teda, ci sa mi to po case pravdepodobne opat nepokazi)? Moze ist skutocne o problem napajanie zakladnej dosky (kedze ventilator a harddisk sa zapnu)?

Dakujem za odpovede,
    Marian

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Dal by som pre istotu urobit diagnostiku aj niekde inde. Ak bude verdikt rovnaky a cena za opravu tiez, tak chod do toho. Zisi ale, ci davaju na tu opravu nejaku zaruku.

Fluorescent
    Účastník (Participant)

Zaruka je 90 dni.

Fluorescent
    Účastník (Participant)

Podla diagnostiky z neautorizovaneho servisu ide o napajanie logic board – oprava 5000 czk. Autorizovany servis mi povedal, ze zrejme ide o chybu grafickeho cipu – oprava 14000 czk.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.