MacBook Pro 13.3″ + Photoshop

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro 13.3″ + Photoshop

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    sleepwalk3r
    Účastník

DVI, HDMI, (mini) DisplayPort – vsetko je to digitalny prenos signalu. Jednotky a nuly budu stale len jednotky a nuly bez ohladu na to aku redukciu pouzijes..

ViRPo
    Účastník

Peter: ja idem kupovat v SWPcku, boli prvy ktory mali update na strankach, a sa mi zdaju ako dobry len nie su taky ako traco, traco toho preda menej, a kazdemu da studentsku zlavu aj nie studentovy len nech kupi …

Monitor apple je cena vykon dobry, lebo ma zobrazovanie rgb okolo 96% co je super na grafiku, len je leskly, cize najlepsi by bol matny… co sa tyka monitora potrebujes redukciu minidisplay -> dvi

Petler
    Účastník

Popravde aj mne sa viac paci SWP uz aj vyzorom ich stranok su mi sympatickejsi. Ale ja kupovat na studenstku zlavu asi nebudem, lebo viac sa mi oplati si vybavit DPH cez znameho… predsa len to je o 14% vyhodnejsie :P

Takze mi staci dokupit k mojmu (buducemu) MBP 13″ adapter „DisplayPort to DVI“ a nejaky ten 22″ monitor a casom este SSD disk a mam o zabavu na par rokov postarane :)

Uz len dufat, ze novy MBP pride na SK co najskor :D

ViRPo
    Účastník

Peto: napis mi tvoj mail, poradim ti jednu vec ;)
    MBP by mal byt na slovensku od pondelka na tyzden (rezerovany jeden kus)

termix
    Účastník

A v Tracu by sa dalo aj lepsia studentska zlava dohodnut? A preco ides kupovat teda v SWP ked Traco ti da lepsiu cenu? Su v niecom lepsi?

potkan666
    Účastník

Len tak medzi nami zarabam si na macbooku 13 palcovom tvorbu webovych stranok /cisto iba grafika/ a vobecc nemam problem. Je pravda ze nastroj lupa plus/minus pouzivam dost casto, ale je to sila zvyku :)

A neviem co stvarate s tym photoshopom. Mne to na 2,4ghz 2 GB Ram a X3100grafike naslape za 6 sekund.
    Takze pohodka :)

termix
    Účastník

ViRPo: Aj mne porad, email mas, vcera som ti pisal ohladom toho macbooku a dovozu :) Dik

Petler
    Účastník

ViRPo: mail uz mas ;) dakujem!

termix: Ceny su v oboch obchodoch velmi podobne a zlavy v podstate taktiez, akurat mi je SWP sympatickejsi a navyse aj tak budem asi kupovat MBP cez znamu bez dani, je to predsa len vyhodnejsie ako nejaka studentska zlava ;)

Inak, nie je lepsie kupit radsej redukciu na HDMI ako na DVI?

termix
    Účastník

No zalezi aky mas na monitore vstup :)

ViRPo
    Účastník

Peto mail poslany.

termix, ako som pisal mne prisiel neseriozny … takze riesim to cez swp.

potkan dik sa nazor

inak ked uz sme pritom mate skusenosti s nejakym dobrym puzdrom ?

Frankie
    Moderátor

Photoshop na MBW: http://www.youtube.com/watch?v=RiAElLTUfb4 cca. 3 sekundy trvá zapnutie

iFiko
    Účastník

Frankie: normalne ze nechapem :) mojmu MBP 13 to trva dlhsie :-/

edit: sice ked som mal predtym pusteny Photoshop a zapnem ho tak ho aj mne spusti za 3 sekundy :D

keff
    Účastník

„to keff: webstranky … co ja viem urcite na tom dost porobis, nevravim ze to bude neviem ake pohodlnne, ale tak ako pre zacinajuceho grafika …, samozrejme cez vikend na externom monitore ;).“

No jestli to beres takhle tak to pak jo, ja sem na 13″ delal 2 a pul roku (s tim ze na tom budu delat weby). Pak uz se to moc nedalo vydrzet (jak vykonem, tak velikosti rozliseni) a sel sem do 15″, protoze ne vsude jsem mel pristup k monitoru a navic jsem zacal delat spis tiskove veci a velke plakaty, takze jestli hodlas zustat u webdesignu tak 13″ muze stacit (pozor ale az budes mit rozlozene nejake paletky, budou ti zasahovat do webu a budes je muset schovavat).

K te otazce jestli koupit starsi modely… to uz zalezi na tom jakou uprednostnujes vydrz na baterku. U 13″ palcu nema smysl starsi model kupovat. Ale pokud by si chtel 15″ tak uz bych o tom zapremyslel, hlavne skrze Intel HD grafiku. Skus si zjistit jak tahle grafika zvlada PS pri delani webu. 9400M tohle zvlada bezproblemu a kdyz delam neco jednodussiho jedu na ni a setrim baterku. Pokud by si ale na novych modelech musel jet na GT330 tak by ta vydrz klesla. Otazka ted je jestli budes ochotny obetovat tech 20% (nebo kolik) vykonu z i5/i7 procesoru. Podle me ale tenhle vykon navic pri 2D grafice nevyuzijes. A ten cenovy rozdil by se za 15″ 2.8 GHz uz mohl vyplatit.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.