Macbook CPU Mid 2010

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook CPU Mid 2010

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    w4cko
    Účastník (Participant)

Nazdar chlapi chcem sa Vás spítať dal by sa v mojom macbooku vymeniť procesor za výkonejší. Chcem sa spítať či sa už o to niekto pokúšal a aké má stým skúsenosti. Treba dbať asi na chladenie a správny výber procesora to by ma zaujímalo aký procesor by notebook zvládol. Dik za odpovede

w4cko
    Účastník (Participant)

takže odpoviem si sám :) procesory sú spájokvané k doske takže výmena nieje možná, keby to niekoho zaujímalo.

majdy
    Účastník (Participant)

Jasné, že nieje možná, celkovo v notebookoch nemáš veľmi šancu meniť HW, jedine pamäte RAM, HDD/SSD…

Inak zbytočne založená téma, keď si si dokázal odpovedať sám do hodiny od napísania. Nabudúce najprv hľadaj, čítaj, na googli, fórach, tunajšom fóre a keď nenájdeš, potom zakladaj tému.

w4cko
    Účastník (Participant)

Založil som ju preto aby sa aj iný dozvedeli o tom, nie každý sa vyzná.

majdy
    Účastník (Participant)

Každý snáď pozná google, ale budiš, ak pomôžeš :)

Xavier
    Účastník (Participant)

Aké nepriateľské začalo byť toto fórum… So zložitými otázkami viete málokedy pomôcť a na jednoduché sa vám nechce odpovedať.

majdy
    Účastník (Participant)

Možno máš pravdu, možno som to trochu „prehnal“, tak sa za seba ospravedlňujem, ale toto je vážne trochu OT a zaberie to pár minút na googli, naviac, napísal som aj odpoveď k otázke, slušne, celou vetou, dal radu ohľadom zakladania tém(na tom nieje nič zlé, pre budúcnosť), pretože, sú tu aj arogantnejší ľudia ako ja, ešte raz sa ospravedlňujem.

iTuxx
    Moderátor

Xavier, toto je jedna velka pravda.
    A co sa tyka bazara, to je aj skoda spominat.

NapheX
    Účastník (Participant)

apple sa stava komercnejsim tak preto :D

Mito
    Účastník (Participant)

Xavier ja si tu už tiež na to zvykám…

vlado_bb
    Účastník (Participant)

To nebude komercnostou, ale skor prudkym narastom vylozene hlupych otazok. Vsimnite si, ze na rozumne sformulovane otazky vo velkej vacsine pomerne rychle pride kvalifikovana odpoved. Lenze ak sa tu denne zjavi desat otazok, ktorych autori nie su ochotni alebo schopni pozriet sa najprv na internet, naucit sa po anglicky, pripadne sa iba celkom normalne zamysliet, tak sa necudujme, ze reakcie su taketo.

Mito
    Účastník (Participant)

vlado_bb súhlasím, no ty si v tej kategórii bazar, nič nechceš kúpiť no tak či onak sa tam pletieš…

w4cko
    Účastník (Participant)

vlado_bb –> To ta tak na tomto fore irituje tieto otázky? Podla mňa je fórum práve nato aby sa ludia pítali.

majdy
    Účastník (Participant)

vlado_bb má v niečom pravdu, toto nebola nejaká hlúpa otázka, len ide o to, že ty si si sám odpovedal ani nie do hodiny od založenia témy, takže si zbytočne zakladal vlákno,

Človek sa aspoň zapojí, odpíše ti, ostatní ti témy len odignorovali. Nechcel som nikoho uraziť, dal som radu aby si to robil tak, že najprv preštuduješ google, lebo je tu veľa arogantných ľudí a častokrát an google zistíš odpoveď rýchlejšie ako tu. Ja sa snažím každému pomôcť, keď viem a vážne, pozri si kľudne moje komenty, kde dávam, samé rady, pomoc, ochota, (aj tebe Mito som dosť pomáhal, ak sa nemýlim). Ale toto vlákno bolo tak trochu zbytočné. No okej, napísal som, že ak to niekomu pomôže budiš, usmial som sa smajlíkom, že je to od teba pekné, keď tak zmýšlaš, (že možno to niekomu pomôže) aj keď stále som si myslel, že téma je zbytočná.
    Ďalej, odpovedal som ti aj na tvoju otázku, čo môžeš na macu upgradovať, takže moja odpoveď nebola posmešná, alebo ponižujúca a ak si si to tak vyložil, alebo ktokoľvek iný, verejne som sa pre istotu dvakrát ospravedlnil v poslednom príspevku. Ale ľudia radšej ukazujú na takého človeka a keď začne jeden ostatní sa pripoja, akoby som bol najhorší a sundával tu jednu tému za druhou a ochvíľu asi dostanem za to ban :D
    A čo ma irituje? Pravopis. Aj, keď som si všimol, len jednu tvoju hrubicu teraz v poslednom slove (nechce sa mi čítať odznova všetko), ale prečo z nej neurobiť „bum“ ako z tej mojej „rady“? Mňa irituje pravopis.

nubeek
    Účastník (Participant)

Kazdopadne to nic nemeni na pravde, ktoru vyslovil Xavier.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.