Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Macbook ALU 13,3 mam reklamovat?
- Toto téma obsahuje 14 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od
Xfire.
-
AutorPríspevky
-
11. júna 2009 o 21:10 #62957
Xfire
Účastník (Participant)zdravim vas, mam taky problem..
mam macbooka alu 13,3 asi 2 mesiace dozadu kupeny… mam taky problem snim ked zastrcim don ho jack 3,5mm uplne lahko ide dnu a malym pohybom notebooku vypadne z neho jack , nemate niekto taky isty problem? ono neviem ci mi to malo cvaknut… ale ked som mal white macbooka myslim ze po strceni cvakol.. a drzal pevne…
dik za skoru odpoved
11. júna 2009 o 21:43 #162264RA-dim
Účastník (Participant)ja mam tiez 13,3″ late 2OO8 s takym istym problemom. Dost ma to vytaca. A dokonca, to je pre mna uz uplne nepochopitelne mam doma robeny kabel s tym najdrahsim Jack konektorom, ktory bol zakupeny v specializovanom elektre, a prave naopak, neskutocne tazko sa zasuva/vytahuje konektor. S ziadnym inym zariadenim som takyto problem nemal. Inac vsetky originalne konektory nedrzia dobre (napr. aj zo sluchadiel Koss, philips, apod.)
odporucam pozriet videa, niesme jedini :-(
11. júna 2009 o 21:49 #162265mike
Účastník (Participant)ano ano, napodobne, tiez mam tento problem… niektore jacky tam ani nezastrcim dokonca, lebo nejdu
12. júna 2009 o 1:34 #162301Xfire
Účastník (Participant)a co sa da proti tomu robit? ide to reklamovat? ci to uplne robi pri vsetkych macoch? bo ako vravim pri white macbooku to bolo ok! ale tuto hrozne, idem v buse mam pripojene sluchadka , trosku pohnes s boookom a reve to uz na bus.. :/
12. júna 2009 o 10:19 #162319stranger
Účastník (Participant)Aj mne sa sem tam zasekne, potom bud nehraju interne repraky, alebo nefunguje zariadenie pripojene cez jack…
12. júna 2009 o 10:56 #162320zero0x
Účastník (Participant)Si prilep izolackou :D
12. júna 2009 o 11:46 #162325krondo
Účastník (Participant)mam ten isty problem, a asi ked najblizsie budem v ba, tak s tym skocim do maczone kde som ho kupoval, nepouzivam casto jack 3.5 lebo mam repro cez airtunes ale ked to potrebujem raz za tyzden a nejde to tak to naserie.ak niekto budete mat info ci to je reklamovatelne dajte vediet.
12. júna 2009 o 21:21 #162423Xfire
Účastník (Participant)tak pisal som im maila a napisali mi ze mam to zobrat na reklamaciu takze pondel zoberem a dam to na reklamacku… dam vam potom vediet….
24. júna 2009 o 1:23 #164472Xfire
Účastník (Participant)tak .. prepacte ze takto neskoro pisem.. nestihal som macbooka zobrat do servisu.. ale vcera som ho zobral.. a technik mi povedal ze asi budu menit rovno celu dosku…
takze 22.6.2009 som ho dal do servisu a som zvedavy jak dlho tam bude.. typek mi vravel vraj max tyzden a pol.. tak som zvedavy.. dam vam potom vediet..
24. júna 2009 o 10:52 #164491stranger
Účastník (Participant)Ja som na to prisiel. Vratil som sa do doby, ked som mal nainstalovane aj XP. Treba jednoducho restartovat a repraky, alebo sluchatka idu. Tak toto nebude HW zalezitost. Priklad: repraky vytiahnem z macbooku, potom ich skusim opat pripojit, nehraju. Mozem vytahovat, zasuvat kolko len chce, skusat to aj so sluchatkami, hraju iba interne. Necham ich pichnute v macbooku, restartujem a voala, repraky hraju. Najcastejsie prestavaju hrat po sleepe…
24. júna 2009 o 11:09 #164492pablos
Účastník (Participant)No tak nastastie ja problem nemam MB Alu 2.0, prva varka, ktora dosla v novembri do KE. Konektor sa zasunie, a potom pevne klikne a drzi tam poriadne.
24. júna 2009 o 16:40 #164528stranger
Účastník (Participant)Aj ja mam uplne prvy alu, konektor drzi pevne… Ale proste niekedy prestane fungovat a pomoze len restart…
25. júna 2009 o 14:10 #164659Xfire
Účastník (Participant)stranger:
ty si nas nepochopil…
tu nejde o to ze vsuniem a vysuniem… a reset pomoze…
tu ide o hardwarovu zalezidost konktakty pinos vobec nedoliehaju az tak ze to vobec neklikne…. ked zasunies jack.. ono to tam len tak lahko sedi vnutri a jemnym pohobybom strati jack kontakt a prestanu hrat sluchadka a hraju repraky……..
25. júna 2009 o 14:37 #164670stranger
Účastník (Participant)Mne to robilo to iste. Uz som davnejsie pisal, ze takuto chybu mali pred rokmi Acery. Proste zober iny jack a poskusaj vsunut, vysunut x-krat. Mne momentalne jack sedi pevne, Vy mate zaseknuty switch.
Este existuje programik, vola sa SoundSource, da sa tu stiahnut, je free:
http://rogueamoeba.com/freebies/
SoundSource is a tiny tool for OS X enabling you to switch your audio input and output sources with a single click, and even adjust their volume settings.
4. júla 2009 o 16:32 #165709Xfire
Účastník (Participant)tak uz mui dosiel notebook cca tyzden a pol trvala oprava… je to ok vymenily cely logic board a uz to funguje.. pekne cvakne konektor a drzi :)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.