Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Macbook air alebo pro??
Chystám sa kúpiť si nový notebook a keďže mám všetko od Applu tak som si veľmi zvykla. Chcem sa len poradiť s Vami aký macbook by bol pre mňa ten pravý? Potrebujem ho na hudbu, pozeranie filmov, internet a do školy.
Ďakujem za akúkoľvek radu :)
Na to co pises ti bude podla mna 13″ Air uplne stacit!
Air :) A ak ti to neponahla tak pockaj do juna, budu mozno nove MacBooky :)
Myslím že air ti úplne vystačí :)
Len pozor na RAM a kapacitu SSD, neskor to uz nedoplníš
Ak ides brat Airko tak ho neber :D pockaj do leta maju vyjst nove, tiez cakam :+
Urcite Air, na ramku sa vykasli – na tvoje pouzivanie 4GB postacia este dlho. Ale disk si vezmi minimalne 256GB, 128 je malo. A s tym cakanim je to ako s cakanim na Godota. Mesiac po tohtorocnom release tu zase budes pocuvat, pockaj na dalsiu generaciu :-))
No tie 4GB RAM mozu byt uz coskoro malo. Ja by som vzdy bral maximum, kolko tam vojde, ak sa neda upgradovat. Ale myslim, ze momentalne sa oplati cakat.
lordsoft: toto nieje mesiac po vidani ale 8 to je rozdiel :)
Určite Air, možno aj ten menší. Nové budú v júly, takže ak chceš čakať 4 mesiace, tak nech sa páči.
A ešte aj otázka či 11p alebo 13p :-)
A Airka majú strašne slabé procesory (dvojjadro i5 1,3GHz)
@Lukáš: „Strašne slabé“? Intel i5 so štyrmi virtuálnymi jadrami.
Procesor fakt nie je problém. Silnejšie procesory iba žerú viac batérie.
Air kvôli nízkej hmotnosti :) počkaj si do júna/júla kedy bude predstavený 12 palcový air :)
ram 8gb …ssd/flashku si mozes neskor vymenit ked tak …
Ahojte chcel by som si teraz aj ja kúpiť Macbook a tiež sa neviem rozhodnúť chcel by som ho na počúvanie hudby filmov internet samozrejme :D a ktomu aj LoLko ak by sa to dalo aké máte s ním skúsenosti s LoLkom na Macu buď aké je to na Airku a na Pro ?? Ďakujem pekne za odpovede :)
Gliko: LoL = League of Legends?
Minimum System Requirements
Mac OS X 10.6.8 or higher
2 GB RAM (4 GB is strongly recommended)
5 GB available hard disk space
NVIDIA GeForce 8600M GT or ATI Radeon HD 2600 or better
Recommended System Requirements
Mac OS X 10.7.x or higher
4 GB of RAM or higher
10 GB available hard disk space
NVIDIA GeForce GT 330M or ATI Radeon HD 4670 or better
V systémových požiadavkach pre Mac OS X nie je uvedený procesor, ale pre Windows je to 2 GHz a doporučený 3 GHz, avšak nie je špecifikované, či core2duo, i5/i7, Pentium IV…