Macbook Air 2011 – Microfon a stereo

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Air 2011 – Microfon a stereo

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Sajgon107
    Účastník (Participant)

Dobry den,
    mam v plane kupit macbook air 13″ (i5, 4 GB ram, 256 GB SSD) a chcem pocut vase skusenosti so stavanym mikrofonm a ako su natom stereo reproduktory ?
    Dakujem za vase odpovede
    Andrej ;)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ake skusenosti?
    mikrofon funguje a nahrava a repraky hraju…
    Ak planujes nejake profi audio studio ale namiesto mikrofonu a audi sustavy chces kupit MacBook tak to ti asi fungovat nebude.
    Chces vediet viac? Zajdi si do hociakeho Apple Premium Resseler obchodu a odskusaj si to na vlastne usi.

MAGZ
    Účastník (Participant)

mic je v pohode, citlivy a bez sumu. repro na tak tenky pocitac prekvapivo dobre. moj ma trochu problem s lavym repro, mierne rezonuje pri vysokej hlasitosti. Nevadi mi to, vesat sa kvoli tomu nebudem.

Sajgon107
    Účastník (Participant)

No lebo som sa obaval ze ci nieje ten mic niejaky slaby a ze ci je dobre pocut ked je uplne na druhej strane booku.

MAGZ
    Účastník (Participant)

tak ja som lubil skypovat aj z 2 metrov a bez problemov. tiez garage band velmi pekne cez ten mic rozoznava gitaru. tohoto sa neboj, apple to s hw vie a nesetri tam kde iny ano.

Karol
    Účastník (Participant)

nieco na doplnenie
    „The Cirrus 4206BCNZ audio controller was also used in last year’s Air, as well as most of the Mac lineup in recent history.“
    Zdroj:http://www.ifixit.com/Teardown/MacBook-Air-13-Inch-Mid-2011-Teardown/6130/2

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.