MacBook Air 13″ 2014 a Apple TV posledna generacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Air 13″ 2014 a Apple TV posledna generacia

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Iginooo
    Účastník (Participant)

Zdravim Vas. Pred tyzdnom som si zaobstaral novy macbook air. Apple TV som uz pouzival s iPhonom. Streamovanie a vsetko ostane ide super. Avsak vcera som pozeral video na youtube, na macku, nie cez airplay a znicoho nic mi zacal mac streamovat vsetku hudbu z macku do Apple TV. A odvtedy som nepocul na macku zvuk. Pomoze iba vytiahnutie apple Tv z elektriny a zvuk ide na macku. Skusal sim vsetko restartovat, nepomohlo. V macku mam airplay vypnuty, nepomaha, aj ked ho opatovne zapnem, vypnem. V itunes to iste. Jednoducho ked mac zisti, ze je v sieti apple TV, zvuk ide do nej. Software je najnovsi aj v macku, aj v apple TV. Router Cisco ea6300, apple tv pripojene lan kablom, mac wifi AC. Nevie niekto riesenie? Este predtym ako preinstalujem mac? Niekde som cital, ze to sposobuje bluetooth, ze je ho treba vypnut aj v macku a aj v tv. Mne to nepomaha, ini zase vidia chybu v yosemite a prechadzaju na maverick. Apple sa este nevyjadril. Dakujem.

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.