Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Macbook Air 13″ 2013 – obal
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od
bjergoy.
-
AutorPríspevky
-
23. novembra 2013 o 17:49 #97355
bjergoy
Účastník (Participant)Nedávno som si kúpil najnovší Macbook Air 13″ a chcem naňho kúpiť hardshell obal. Ideálne niečo takéto:
http://www.tracocomputers.sk/obchod/detail-produktu/nazov/xtrememac-microshield-for-macbook-air-13-clear-frost/strana/2Dozvedel som sa, že tento obal je vhodný iba na Macbook Air z roku 2012 a na moju generáciu presne nesedí – zakrýva jeden mikrofón a nelícuje.
Viete mi niekto poradiť, kde by som vedel kúpiť transparentný matný hardshell?
23. novembra 2013 o 17:58 #371151shadower
Účastník (Participant)neodporucam ti ho …ked sa dava dole musis velmi opatrne, v lete sa v nom troska zohreje mac
preco chces hardshell ?23. novembra 2013 o 20:00 #371161bjergoy
Účastník (Participant)Chcem niečo, čo mi ochráni notebook stále. Mal som za to, že toto je najlepší spôsob.
Macbook používam iba na surfovanie, poštu a základné office programy. Nehrám sa ňom a nič, čo by ho malo vyťažovať nerobím.
Existuje niečo vhodnejšie na ochranu?23. novembra 2013 o 20:04 #371162murko666
Účastník (Participant)skus si popozerat ci na ten model neexistuju nahodou celotelove folie
23. novembra 2013 o 21:00 #371166shadower
Účastník (Participant)a mavas ho vacsinou na stole alebo na kolenach vo vlaku …autobuse …na kmeni v lese ? ak to prve tak na prenasanie staci neopren alebo nieco ine, ak to druhe …tak potom asi hardcase …ale davaj si pozor …naj je kupit ho v predajni original a nie ebay …lebo tie cinske kopie niesu naj …a v predajni skusis a uvidis ci sedi vsade dobre …lebo mne sa stalo napr. ze sedel zle a zhora bolo medzi nim a macom par mm lebo to blbo sedelo …
23. novembra 2013 o 22:35 #371173bjergoy
Účastník (Participant)Nosím ho skoro všade so sebou, preto aj primárne hľadám hardshell. Vyťahovať a dávať späť do neoprenu sa mi nechce.
Neplánujem kúpiť lacnú kópiu. K peniazom – dal som viac ako 1000 EUR za stroj, tak 50 eur do obalu investujem. Prešiel som viacero resellerov v Bratislave a nikto na to nemá hardshell – iba na predošlú generáciu.
Ale späť k mojej prvotnej otázke – viete o dobrom hardshell na nový Macbook Air 13″? Má s tým niekto skúsenosť – viete mi niečo konkrétne doporučiť, resp. poradiť, kde sa to dá kúpiť?23. novembra 2013 o 23:01 #371174shadower
Účastník (Participant)skusal si pozriet priamo vyrobcu hardcase napr. Speck napr. ak tam najdes podla toho si najst na ebay napr.
ja som nenasiel velmi rozdiel medzi mojou starou 2012 a 2013 cize by to malo podla mna pasnut
hardcase ti ochrani mac pred skrabancami …ale proti “obuchaniu“ alebo padu to velmi nepomoze …preto som to myslel ze ci pracujes tak ze prides a sedis niekde pol dna …alebo behas po lese ;)24. novembra 2013 o 18:15 #371242bjergoy
Účastník (Participant)Skúšal som dať hardshell priamo na predajni a tam mi povedali, že to nie je 100% kompatibilné. Nie je tam veľký rozdiel, ale spodok mi zakryl druhý mikrofón a nesedel presne.
Ale máš dobrý point – skúsim to priamo cez výrobcov. Len som dúfal, že už niekto niečo podobné riešil a vyriešil. Aj na predajni to vyzeralo divne – rozprával som sa s predavačom, aby pre mňa ten obal objednal a on mi povedal, že kvôli jednému obalu to robiť nebude. Ako keby som bol jediný, kto si kúpil aktuálny Air… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.