Macbook Air 11″ 2013 – Numerická klávesnica?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macbook Air 11″ 2013 – Numerická klávesnica?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    ujoimro
    Účastník (Participant)

Dajú sa na Macbooku Air 11″ 2013 prepnúť čísla na klávesy s písmenami pomocou nejakej skratky „fn + num“ ako na obyčajnom notebooku? Že budem potom môcť písať čísla jednou rukou a nebudem musieť držať shift alebo tak? Vďaka

igino
    Účastník (Participant)

Pridaj si aj US klávesnicu (napr.), do hornej lišty povoľ zobrazenie týchto klávesníc a prepínaj klikom. A určite sa tomu dá priradiť aj kl. skratka. A ak zadávaš hodne čísiel, najlepšia bude na stôl k PC externá numerická klávesnica.

ujoimro
    Účastník (Participant)

Asi sa nerozumieme. Ja myslím toto čo som uviedol dole na obrázku, čo sa dá prepnúť na všetkých win notebookoch bez numerickej časti klávesnice, chápeš?

http://accessibility.gtri.gatech.edu/assistant/images/laptop_issue_keyboard3-1.jpg

weritass
    Účastník (Participant)

taketo daco vidim prvy krat v zivote :D :D

ujoimro
    Účastník (Participant)

Každa klávesnica na notebooku, čo nemá num časť, to takto má. Inak by si musel držať stále shift a nedali by sa ti písať znaky s alt+. Bez numerickej klávesnice by mi bolo dnes ťažko, ale chcem malý notebook, ale musia sa dať prepínať čísla na klávesnicu s písmenami, inak som stratený. Ale kupovať si externú numerickú klávesnicu a trepať ju so sebou, to teda nemienim. Preto sa pýtam, či to macbook umí…

joer
    Účastník (Participant)

v kazdom OSX si mozes namapovat klavesnicu ako potrebujes. Chod do System preferences, Keyboard, Shortcuts, keyboard si navol, nastav svoje klavesy.

ujoimro
    Účastník (Participant)

Ok dik. Ešte nemám macbook, iba zisťujem. Ok a potom budem môcť prepínať cez skratku ako na normálnom nb cez fn+num?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.