MacBook

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacBook

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    H1tM4nCoRp
    Účastník

R: suhlasim stebou, bud si robi naozaj prdel alebo jej niekto nakecal ze nema mac internet…
    – mozno to ten clovek tiez neovaladal a nevedel ze internet=safari je vela moznosti ako to myslela
    ja som sa uplne hore jasne opytal, robis si srandu alebo to myslis vazne? a bud ti odpovieme z humorom alebo ti to vysvetlime…

myslim ze holka ma okolo 12-15 rokov lebo myslim ze tie starsie by otazku polozili uplne inak aj formulacia
    odpoveda teenagerke….

DanoV: ja sa radsej tiez tu opytam tu, na fore (ked sa jedna o nieco tazsie alebo comu naozaj nerozumiem) a mam moznost sa live niekoho opytat a cakam aj ze mi tu poradite ked nieco neviem a vlastne to dievca sa tiez opytalo nieco co nevedela a netreba ju preposielat na google a podobne a ked nemas co povedat hryzni si do jazyka :) :)

– toto forum sa vlastne meni na velke odkazovanie na google :)
    a ked niekto nieco potrebuje tak ho odkazu na google :)

ja osobne si myslim ze to nebola sranda a ze jej to niekto zaberne nakecal a sam nevedel co robi :)
    uz sa tesim co napise autorka.

A POPROSIM MODERATORA NECH TIE OT SPAM POSTY ZMAZE!

Baron
    Účastník

ujo je asi troska pribrzdeny….bez urazky ale naozaj taketo nieco vyslovit bez toho aby si overil skutocnosti…..macbook je najlepsi notebook aky kedy bol….a co sa tyka aplikaci tak si tam kludne naistalujes windows a mas PC notebook….ziadny problem…ale co sa tyka mac os x teda opracneho systemu macu je to najprepracovanejsi operacny system na svete a uzastne jednoduchy….naozaj treba si ho trosku pozriet a porobit nanom a najdes kuzlo macu:)

AppleGirl
    Účastník

nie, nerobím si srandu! chcela som sa opýtať na váš názor. aspoň niektorí ma chápu, ale aj tak ďakujem za vaše odpovede.

AppleGirl
    Účastník

Baron : no to som tiež chcela vedieť, že či tam ide aj windows ale vyskúšala by som aj mac os.

monicqa
    Účastník

yacomo: nitra rulezzz :)

applegirl: je pravda, ze si to napisala trochu vtipne, pre nas geekov, ale kto sa nepyta, nic sa nedozvie :) mozno skus napisat, odkial si, a mozno sa najde nejaka dobra dusa, ktora byva o ulicu dalej a moze ti krasu mac osx ukazat :)

H1tM4nCoRp
    Účastník

kolko mas rokov?
    kde byvas? :D :D :D :D

macblogger
    Účastník

AppleGirl:
    Robis si zoznam veci na jeziska 2010 ???

Baron
    Účastník

AppleGirl:…jasne ze tam ide windows …to je jedna z podstatnych vyhod macu….ale jednoznacne ti doporucujem naucit sa na Mac OS X….je to niekolko nasobne lepsi system vo vsetkych moznych aj nemoznych veciach ako windows….nestretnes sa z virusmi, rychlost prace, efektivita prace, jednoduchost, jednoduche programy umoznujuce profesionalneho vysledku (napr: strihanie filmov)….a este milion dasich vyhod:)….my jablckari ti dame za pravdu ze k winom sa us asi nikdy nevratime….jedine ho pouzivam na programi ktore pod macom niesu ako napr: AutoCAD…alebo obcas niaku hru si zahram:)…takze vrelo doporucujem:)…a najlepsie by bolo keby ti to niekto aj osobne predvedie a troska sa stym pohras:)

Dimi3
    Účastník

Ked ma macblog taku peknu navstevnost, tiez by sa mohlo dohliadat co sa pise na forach. Sorry ak som niekoho urazil, ale je to tak.

DanoV
    Účastník

H1tM4nCoRp: V mojom umysle ani nebolo nikoho urazit. A ak som sa vyjadril nekorektne tak sa teda ospravedlnujem:)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.