Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › MacBook
- Toto téma obsahuje 29 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 9 mesiacmi od
DanoV.
-
AutorPríspevky
-
11. marca 2010 o 15:43 #67944
AppleGirlÚčastníkDObrý deň , chcem sa spýtať, chcela by som sa opýtať, je MacBook dobrý notebook? Pretože viacerí hovoria že je to americký-to viem, ale raz mi jeden ujo povedal že ten notebook, vôbec neni dobrý a že tam nič nie je. Ale to neni pravda, pretože som videla že tam už sú tie aplikácie , internet atď… takže preto sa chcem opýtať aké máte skúsenosti… ĎAKUJEM
11. marca 2010 o 15:48 #197950
H1tM4nCoRpÚčastníkto je vtip alebo to myslis vazne?
takym sposobom ti aj odpoviem :)11. marca 2010 o 16:00 #197956
termixÚčastníkNo srandistka si :)
Macbook je podla mna velmi dobry notebook, mas tam vsetky aplikacie ako na Windowse okrem zopar specifickych (Autocad, Revit…) a odporucam ti ho :)11. marca 2010 o 16:02 #197957
probieÚčastníkKup si hlinikovy, a ked to bude zly notebook tak na tom aspon mozes salamu rezat… Chapes, namiesto denka pouzijes :)
11. marca 2010 o 16:09 #197958
SaliÚčastníkTen ujo ta naozaj klamal, ten internet tam naozaj je, tak ako hovoris :)) ja mam tiez skusenosti, ze tam ten internet je :))
11. marca 2010 o 16:16 #197959
coyotÚčastníkPotvrdzujem, ten internet tam vazne je!…ujo škaredy, takto klamat
11. marca 2010 o 16:20 #197961
pythoon007ÚčastníkAppleGirl => kolko máš rokov?? :D
11. marca 2010 o 16:30 #197964
suleyÚčastníkked ti bude ujo navrhovat, ze ti tam ten internet da, tak sa nenechaj ukecat na ziadne osahavacky! ;)
11. marca 2010 o 16:30 #197965
mrzoÚčastníkAk mam brat otazku seriozne tak na MacBooku sa da robit vacsina veci ako na „obycajnom“ notebooku. Nedaju sa tam pouzivat za normalnych okolnosti presne tie programy na ake si teraz zvyknuta ale pre vacsinu exituje alternativa pre operacny system, ktory na MacBooku je – Mac OS X. Ale sa da sa nan nainstalovat aj OS na ktory si teraz zvyknuta ale bola by to skoda nepouzivat ten co tam je :-)
11. marca 2010 o 16:36 #197967zero0x
ÚčastníkAj ja tam mam internet pokial si dobre spominam.
11. marca 2010 o 16:47 #197969
jveresÚčastníkAj ja mam MacBook, prave z neho pisem, len neviem ci mam aj ten Internet o ktorom tu pisete.
11. marca 2010 o 16:52 #197970DanoV
Účastníknuz … ja tam ten internet nemam:D
11. marca 2010 o 17:18 #197972
HurfoÚčastníkJa som tiez pozeral a nikto tam nieje. Aj som z izby odisiel a klucovou dierkou pozeral ci sa neukaze ale 3 hodiny nic. Skusim ho vecer rozobrat a keby tam nahodou bol tak ti napisem. Cize ja tam tie veci nemam.
11. marca 2010 o 17:36 #197975
yacomoÚčastníkChalani, opytam sa vas? Kolko mate vy rokov? Holcina sa normalne opytala jednoduchu otazku… Zial nikto mudry z neba nespadol a urcite ste z neho nespadli ani vy! Jasne aj ja som sa mierne pousmial na tu otazku, ale to vobec nie je dovod si tu robit vysmech z niekoho kto nema s MAC OS skusenosti. Toto forum mi niekedy pride ako forum malych soplakov, ktori sa tu vytahuju a pisu same zbytocne komenty… Sorry ak som teraz niekoho urazil… Bol som na dvoch stretnutiach MACistov v Nitre a musim povedat, ze tam to malo ten spravny nádych. Jeden druhemu poradil, pomohol vymenili sa skusenosti… Ste odporcovia WIN ale tymto sposobom beznych ludi len odradite od MAC OS a tym padom podporujete WIN. Mali by ste sa uvedomit. Je to forum, kde sa clovek chce nieco dozvediet poradit a nie citat komenty vaseho typu.
Do uvedomenia!11. marca 2010 o 17:52 #197976
jveresÚčastníkToto je dobra tema na lock, takze nema cenu riesit tu nieco vazne. Je macbook dobry? Ako chces na to odpovedat? Mrzo sa snazil, ale su to veci co tu boli omielane uz Xkrat a ked mam povedat tiez nieco mudre, tak ano s MacBookom sa da pripojit na Internet vdaka Airportu, ale Internet nema.
11. marca 2010 o 17:56 #197977
RÚčastníkSúhlasím s yacomom a som rád že sa jej niekto zastal. Fórum by tu malo byť pre ľudí aby ľudia komunikovali a pomáhali si a nie aby sa tu pomaly už vysmievali. Ale je aspoň vidieť že slovenský národ je vo veľa veciach ešte zaostalý a veľa ľudí ani nevie ako sa má správať. Pokiaľ sa mi príspevok nezdá tak neodpoviem predsa, vy si ale musíte dokázať svoje veľké JA.
11. marca 2010 o 18:45 #197992
mrzoÚčastníkPrepacte chlapci (yacomo, R), snazil som sa sice normalne poradit ale… Kedysi tu bol pri registracii potvrdzovani isty minimalny vek a ludia tu teda boli zvyknuty komunikovat na nejakej rozumnej urovni… A ci chcete alebo nechcete tak takto polozena otazka vyznieva ako vtip alebo nedajboze provokacia a ani ja som si nebol isty ako na nu odpovedat… :) Je mi ale jasne, ze kombinacia nizkeho veku a pocitacovej negramotnosti vie vyprodukovat aj nieco taketo. Ako ale chcete naucit pytat sa mladeho cloveka rozumne a rozumne veci ked mu nedate najavo, ze sa pyta blbo a blbosti?
11. marca 2010 o 18:47 #197993
suleyÚčastníka pome teraz vsetci moralizovat.
mne osobne to prislo ako zart z nejakeho fiktivneho nicku, tak som prispel svojimi 5c.
samozrejme ze si treba pomahat, ale musite uznat, ze na takuto otazku sa neda ani normalne odpovedat.11. marca 2010 o 19:01 #198000DanoV
Účastníkosobne si myslim, ze ked sa volaco chcem dozvediet tak v sa to prvom rade pokusim zistit sam(pouzit trosku rozum+google), a az potom sa obratim na pomoc napr. na forum. Lenze ludia maju radi ked robotu spravi namiesto nich niekto iny. A nejde tu o to ci si radi pomahame alebo nie
11. marca 2010 o 19:33 #198005
RÚčastníkmrzo, nemal som priamo na mysli nikoho, ale videl som že niektorý si naozaj z toho uťahovali. Myslím si že môže autorkyna otázka vyznieť buď ako nejaký pokus o vtip alebo naozaj autorka nevie kde má presne začať a myslela to vážne aj keď to vyznelo takto. A k tomu učeniu, pokiaľ to ten mladý chce, tak určite je cesta ktorá mu napovie ale zároveň nemá pocit že je urazený.
DanoV, takto rozmýšlaš ty a veľa iných ľudí, ale na svete sú ľudia ktorý ale takto nerozmýšlajú, alebo počuli od niekoho dobrú radu práve na toto fórum a preto možno priamo sem zavítala.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.