Macbook 13 inch vs 15 inch

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook 13 inch vs 15 inch

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    mato1
    Účastník (Participant)

Dobrý deň.
    Chcel by som sa Vás opýtať čo je lepšie Macbook Pro 13 inch alebo 15 inch?
    Robil by som na tom veci ako napríklad:práca v Pages a Worde, práca s Photoshopom, práca s iMovie, surfovanie internetu, pozeranie videí a počúvanoe hudby……..

Ďakujem Vám

dfx
    Účastník (Participant)

Jednoznacne 15“, najlepsie s retina displayom a aspon 512GB flash diskom

mato1
    Účastník (Participant)

Pardon zabudol som napísať že kebyže si idem kúpiť tú 15 inch tak by som nezobral Retinu len obyčajný.

peti uzumaki
    Účastník (Participant)

Záleží na tom koľko máš peňazí. Ak ich máš viac, tak choď do 15″. Väčší displej je vždy len prínosom.
    PS: Predpokladám že hlavnou prioritou nie je prenosnosť, pretože by si si kúpil MBA.

dfx
    Účastník (Participant)

Ak nie retina, tak potom obycajny, ale odporucam si priplatit za display s vyssim rozlisenim ( 100 eur ) a este kupit 8GB RAM ( 50 eur ) a SSD disk. Ja teraz idem kupovat 240GB SSD disk od Intelu 520 series za 240 eur. A este treba kupit taku usb krabicku na ten povodny disk a bude to dobre fungovat. Takze to vyjde o zhruba 400 eur drahsie ako zakladny 15“ model.

Mito
    Účastník (Participant)

mato1: Ak ho chceš prenášať tak si zober Air 13, ak chceš prenášať a do budúcna upgrade tak si zober Pro 13, ak to budeš mať na stole položené 95% času tak si zober 15. Tak či onak by som bral na tvojom mieste 13 + ext. monitor, lebo Photoshop to zvládne v pohode, hlavne nové Intel HD 4000 s iMovie nemajú najmenší problém. Dokým nechceš robiť v CAD, profesionálne Photoshop, Aperture, Lightroom a pod. tak ti 15 netréba.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.