ja som kupoval vcera tu – http://deals.cultofmac.com/, vsetko ok, az na to ze mi v safari nechcel ist javascript, tak som musel poziadat o keye cez firefox, ale vsetko prislo a vsetko funguje ok.
mam otazku: chcem to superbundle kupit len…budem preinstalovavat moj mac ale komplet a pak dam aj lion (mam teraz SL) a otazka je take ze ked to teraz kupim a pak to takto preinstalujem ci to potom budem moct doinstalovat bezplatne ked zmenim OSX a komplet ho preinstalujem na noveho usera…dik
no napísal si to dosť komplikovane :) ale jedno je isté:
Keď to kúpiš – dostaneš k tomu aj sériové čísla – teda môžeš to inštalovať do bezvedomia … jedinou výnimkou sú snáď len softy od Adobe (niektoré), ktoré treba pred preinštalovaním systému “deaktivovať” ….
prave mi prisiel dalsi aktivacny kod na mail, s textom, ze ten co mi poslali je neppouzitelny(mysleli asi ten v maily, co bol necitatelny) ja som vsak medzitym dostal iny co spravili na tom supporte kde som pisal.
mam teraz dva
takze predam licenciu na parallels. ma niekto zaujem?
taktiez predam licencie na Flux 3, iStopmotion Home 2, Fantashow, Video Converter 2, SyncMate Expert 3.