Mac OS X 10.5 Leopard

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac OS X 10.5 Leopard

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    jan.h
    Účastník (Participant)

Dobry den,
    da sa Mac OS X 10.5 Leopard nainstalovat aj na normalne pc ( myslim nie na iMac,MacBook…)
    (prepacte ak sa vam zda tato otazka hlupa,vazne sa v tom nevyznam)
    Dakujem

mylanko
    Účastník (Participant)

Da ale:
    1. je to nelegalne
    2. nebude to fungovat na 100% a moze ta to skor odradit
    3. ten, kto napise hned po mne ta sprdne za to, ze o hackintoshoch sa tu nediskutuje, ale mne to je jedno :)

Kazdopadne, ak chces vyskusat Mac OS, tak si radsej zajdi do nejakej predajne. Im nebude vadit aj ked sa tam s nim budes hrat niekolko hodin :)

jan.h
    Účastník (Participant)

dakujem :-)

wbear6
    Účastník (Participant)

Ale odpoved na povodnu otazku je Ano ide to a pre niekoho je to mozno kopa zabavy.(pre mna urcite)
    Predtym nech zacnete nadavat tak si pozrite toto:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/7741472.stm

Aj sam Steve Wozniak nepriamo priznal ze sa venuje hackovaniu iphone.

Macker2
    Účastník (Participant)

jan.h vsetko sa da ked sa chce, ale bude to onicom. Vies mozno aj windows naistalujes do mikrovlnky ale co stoho?

Ale nebude to slapat ako ma
    Ale nerozbehas zariadenia napr wifi bt lan atd… (ked nemas presne pc ako imac ci mac pro)
    Ale neda sa instalovat mac os x leopard vobec do pc ale na nete sa pohybuju niake prerobene verzie pre x86
    Ale porusujes licienciu ale drviva vedsnina ludi co poznam aj tak maju nelegalny windows a softy tak asi windowsakom to moze byt jedno kradnu do teraz kradnut budu dalej a mne je to absolutne egal
    Ale skus ked mas taku potrebu :-)

PS ono vies aj na skodu 120 sa da dat spojler z porshe, ale stale to bude skoda 120 a ked tak zastavim na porsche vedla teba budem kukat na teba co to za trula :-)

jan.h
    Účastník (Participant)

ja som len chcel vediet ci sa to da… ked je to nelegalne a nebude to spravne fungovat tak asi radsej zacnem uvazovat na kupou MacBooku vsade na Mac citam kladne recenzie :-)

howoarang
    Účastník (Participant)

MNOooo. Na PC leopard existuje, ale ako bolo uz spominane hore, nemusi fungovat 100%, zalezi na konkretnych komponentoch, ktore v PC mas. Napr. existuje verzia iAtkos 5i 10.5.5 (ta je teraz aktualna), potom je iDeneb, alebo Kalyway ….
    Ja na MacBookom tiez uvazujem, ale co ma brzdi su finacie a skola. Stale traba robit nejake projekty a prezentacie do skoly a tam to prezentovat v Office 2003/2007. Ak by som to tvoril v MacBooku, nemuselo by to byt kompatibilne. (Na tu kompatibilitu nereagujte, sam viem ako to je s MacOffice, OpenOffice, MS Office for Win a podobne…)

Vojtin
    Účastník (Participant)

2howoarang: jenom dotaz to si ve skole pri prezentaci projektu nemuzes pripojit k projektoru, ci jak to prezentujes, svuj NTB? Ja tu moznost mam a projekty textovi posilam v pdf.

gabo
    Účastník (Participant)

howaarang…na macu mozes mat aj office ak chces

Macker2
    Účastník (Participant)

Dalsi mytus, ze nieco nejde, ze je nieco nekompatibilne. Neviem mam uz reklamku cca 7 rokov a robim grafiku tak 15 rokov a na macoch pracujem cca od roku 2004. Howoarang myslis, ze ked prezentujeme veci pre Skanska Remax Slovakia a dalsich x klientov, ze je to menej dôlezite ako pre niaku skolu? Garantujem ti nikdy sme problem nemali.

wbear6
    Účastník (Participant)

Ide o to ze vo svete software je vsetko dovolene:)

mrzo
    Účastník (Participant)

Dovolene alebo mozne?

howoarang
    Účastník (Participant)

-> GABO

Ja na macu mam Office, ale 2008 urcenu pre OSX a predovsetkym prezentacie tvorene v Powerpointe 2008 OSX nie su 100% kompatibilne s Office 2007/ 2003 pre Win. Netvrdim ze vobec nejdu spustit,ale niektore efekty proste nejdu

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.