Mac OS X 10.5.3 je tu ! :-)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac OS X 10.5.3 je tu ! :-)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 41 až 52 (z celkového počtu 52 )
  • Autor
    dzankou
    Účastník (Participant)

no urobil som cisty reinstall no uz to ide vcelku fajn ale ziadne zmeny nebadam, skor iba ot ze som musel robit vsetko na novo, este ze si viem ponechat playcounty v itunes so vsetkym:)

mayoxy
    Účastník (Participant)

ludia.. mam na vas otazku.. skuste cez itnues napalit playlist ako audio cd… ja som skusil na 10.5.3 dnes a uplne nakonci sa mi to zaseklo. chcem vediet ci je to tym updatom alebo len moje nahodne zaseknutie.. prosim aspon jeden clovek. DIK MOC

dzankou
    Účastník (Participant)

no ja mam inu skusenost
    s roxiom po udpatete na 10.5.3 sa mi zaseklo na 94%, neviem ale ci to suvisi s updatom, napaloval som DL DVD error kod si nepamatam.

Mam dojem ze s kvalitou apple to ide dolu vodou(myslim si ze je to hardwarom – lcd, dvd napalovacky)
    kvantita na ukor kvality
    Skusil si napalit cez roxio toast?

mrzo
    Účastník (Participant)

Napaloval som ja cez Toast ale video DVD – asi zo 10 – ziadny problem.

mayoxy
    Účastník (Participant)

idem skusit cez toast.. napisem.. mmt

tak cez toast to ide, napalil som vpohode audio cd, ale to nevylucuje ze itunes nema chybu v tom napalovani po update. hm

XcoRpi
    Účastník (Participant)

No dobre, na novom DrayTeku wifi i tak robí problémy po prebudení… 2dni mi bude musieť ísť Book bez uspávania dokým nepríde Aiport

dzankou: prepáč, ale je to hovadina.. to, že v minulosti Apple až tak rýchlo neexpandoval nemá nič s kvalitou ich produktov. Bolo v tedy menej užívateľov a tým pádom i tých problémov keďže menej užívateľov /hádam to vysvetľujem zrozumiteľne :D/. Ale dojali ma s praskaním plastov… je pravda, že známi /pozdrav pre jedného podcastera Maroša do stredu Slovenska :D/ ten s nim stvára dosť divoké kusky a jeho iBook je ako nový čo sa týka kvality plastov.

bawy
    Moderátor

myslis ze to je vec routra inej znacky ? mozno to tak robia nutene marketingovo…:P

XcoRpi
    Účastník (Participant)

bawy: mňa tiež už napadlo, či to nebude marketingový ťah, ako napríklad Apple Extreme Base Station, že nevie oficiálne zálohovať cez Time Machine (pritom to v kľude zvládne). Ale takéto praktiky by boli od Apple naozaj otrasné…

Mala by sa na oficiálnom fór Apple založiť téma a poslať linky na routre, ktoré robia problémy s wifi. Ponaučenie do budúcnosti, kto si kupuje MacBook/iMac/ bars čo… nech si k tomu kúpi rovno aspoň Airport Express…

mylanko
    Účastník (Participant)

No ja cakam na TC tak som tiez zvedavy co to spravi… ale podla mna sa to nezmeni – problem skor vidim v iMac software/firmware …dufam vsak ze sa mylim a vsetko bude OK :)

XcoRpi
    Účastník (Participant)

mylanko: no, keď tieto problémy budú nedajbože pretrvávať, tak to naformátujem na čisto.

mylanko
    Účastník (Participant)

no u mna je problem v tom ze ta moja masina je uplne nova a zatial som sem nic neinstaloval (teda okrem 4-5 malych programcekov), takze neviem ci by to mne pomohlo :) …ale mozno to skusim aj ja ak to TC nevyriesi… drzim palec potom ;)

bawy
    Moderátor

tiez nechapem tie ich sracky :( ze si nemozem na airport express pripojit HDD aj ked tam je USB ://// hej kludne by som si priplatil za airport extrem, ale tam zas nieje airtunes..proste na prdel totalne..

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 41 až 52 (z celkového počtu 52 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.