Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Mac OS X 10.5.3 je tu ! :-)
no urobil som cisty reinstall no uz to ide vcelku fajn ale ziadne zmeny nebadam, skor iba ot ze som musel robit vsetko na novo, este ze si viem ponechat playcounty v itunes so vsetkym:)
ludia.. mam na vas otazku.. skuste cez itnues napalit playlist ako audio cd… ja som skusil na 10.5.3 dnes a uplne nakonci sa mi to zaseklo. chcem vediet ci je to tym updatom alebo len moje nahodne zaseknutie.. prosim aspon jeden clovek. DIK MOC
no ja mam inu skusenost
s roxiom po udpatete na 10.5.3 sa mi zaseklo na 94%, neviem ale ci to suvisi s updatom, napaloval som DL DVD error kod si nepamatam.
Mam dojem ze s kvalitou apple to ide dolu vodou(myslim si ze je to hardwarom – lcd, dvd napalovacky)
kvantita na ukor kvality
Skusil si napalit cez roxio toast?
Napaloval som ja cez Toast ale video DVD – asi zo 10 – ziadny problem.
idem skusit cez toast.. napisem.. mmt
tak cez toast to ide, napalil som vpohode audio cd, ale to nevylucuje ze itunes nema chybu v tom napalovani po update. hm
No dobre, na novom DrayTeku wifi i tak robí problémy po prebudení… 2dni mi bude musieť ísť Book bez uspávania dokým nepríde Aiport
dzankou: prepáč, ale je to hovadina.. to, že v minulosti Apple až tak rýchlo neexpandoval nemá nič s kvalitou ich produktov. Bolo v tedy menej užívateľov a tým pádom i tých problémov keďže menej užívateľov /hádam to vysvetľujem zrozumiteľne :D/. Ale dojali ma s praskaním plastov… je pravda, že známi /pozdrav pre jedného podcastera Maroša do stredu Slovenska :D/ ten s nim stvára dosť divoké kusky a jeho iBook je ako nový čo sa týka kvality plastov.
myslis ze to je vec routra inej znacky ? mozno to tak robia nutene marketingovo…:P
bawy: mňa tiež už napadlo, či to nebude marketingový ťah, ako napríklad Apple Extreme Base Station, že nevie oficiálne zálohovať cez Time Machine (pritom to v kľude zvládne). Ale takéto praktiky by boli od Apple naozaj otrasné…
Mala by sa na oficiálnom fór Apple založiť téma a poslať linky na routre, ktoré robia problémy s wifi. Ponaučenie do budúcnosti, kto si kupuje MacBook/iMac/ bars čo… nech si k tomu kúpi rovno aspoň Airport Express…
No ja cakam na TC tak som tiez zvedavy co to spravi… ale podla mna sa to nezmeni – problem skor vidim v iMac software/firmware …dufam vsak ze sa mylim a vsetko bude OK :)
mylanko: no, keď tieto problémy budú nedajbože pretrvávať, tak to naformátujem na čisto.
no u mna je problem v tom ze ta moja masina je uplne nova a zatial som sem nic neinstaloval (teda okrem 4-5 malych programcekov), takze neviem ci by to mne pomohlo :) …ale mozno to skusim aj ja ak to TC nevyriesi… drzim palec potom ;)
tiez nechapem tie ich sracky :( ze si nemozem na airport express pripojit HDD aj ked tam je USB ://// hej kludne by som si priplatil za airport extrem, ale tam zas nieje airtunes..proste na prdel totalne..