Mac OS X 10.5.3 je tu ! :-)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac OS X 10.5.3 je tu ! :-)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 52 )
  • Autor
    Kiko
    Účastník (Participant)

Vždy prestanú fungovať tlačidlá na touchpade i na MM keď spustím mail.app.
    I keď prestanú fungovať je nesprávny výraz, oni fungujú len ako by klikali do neznáma, okno aplikácie prestane byť aktívne

mrzo
    Účastník (Participant)

U mna ziadny problem s MM – na testovanie touchpadu by som musel vstat z postele a to sa mi uz nechce :-)
    Nejake specialne driver-e na mys (USB Overdrive al pod.) ? Alebo nejaky plugin/soft zasahujuci do Mail.app ?

Kiko
    Účastník (Participant)

Nič podobného, asi mi nezostáva nič iné než vrátiť sa k zálohe, a skúsiť ešte raz alebo čakať na podobné prípady.Ešte že som bol opatrný :). Ešte na spresnenie mám MB 2GHz.

depi
    Účastník (Participant)

Nainstalovane, ziadne viditelne zmeny. Akurat net cez wifi mi isiel pomalsie, ale snazim sa to neprisudzovat OS ale skor routru a linke.

Mrzi ma, ze este neustale pretrvava problem s Adiom – ak ho mam otvoreny trebars na space 4 a napr. Safari mam na space 1, tak ak sa postavim kurzorom nad pribliznu polohu Adia – objavi sa info o buddy z contact listu, co je dost neprijemne mnohokrat..

Kiko
    Účastník (Participant)

Nie je to mail, ale Spaces po ich vypnutí nemám žiaden problém, tým pádom padá podozrenie na Warp
    Update: stane sa mi to vždy pokiaľ si nechám zobraziť všetky plochy, ak sa medzi nimi iba prepínam, alebo medzi aplikáciami nič sa nestane

mrzo
    Účastník (Participant)

Hral som sa so Spaces – zatial ziadne problemy.

mrzo
    Účastník (Participant)

Bohuzial problem s Airport-om po dlhsom spanku pretrvava – stale musim rucne vypnut/zapnut airport service :-(

karci
    Účastník (Participant)

Praveze mne sa zda, ze sa problem s wifi vyriesil. Uvidim, ako sa to bude spravat aj v buducnosti ale zatia mam pocit, ze to je ok.

durotrulo
    Účastník (Participant)

mne blbne YouControlItunes s novym updatom, mrzne to jak na sibiri

mrzo
    Účastník (Participant)

No a prestal slapat StarCraft na 10.5.3 !!! ]:-<

raul
    Moderátor

ja si radsej pockam… kazdy na to len nadava :-)

mrzo
    Účastník (Participant)

No na 10 rokov staru hru je to slusny vykon ze prezila uz tolko roznych OS nie ? :) Ved zacinala na Windows 95 a System 7.6 …

raul
    Moderátor

OS na ktorom nebez StarCraft ja nechcem :-) ale aj tak si myslim, ze na osx sa to da spojazdnit … :-D

XcoRpi
    Účastník (Participant)

Hej, toto Vám ide?:

http://lifehacker.com/393810/mac-os-xs-address-book-can-now-sync-google-contacts-update-for-iphone-owners-only-ugh

Či to je len pre toho, kto má iPhone? Zatiaľ nie som vlastníkom ale synchronizácia Adress Booka s gmailom by bola fakt na úrovni a ja tam tú možnosť nemám…

mrzo
    Účastník (Participant)

Ja tam tu moznost mam – iPhone nevlastnim…

Edit:
    Druha vec je, ze ta synchronizacia zrejme nefunguje…

Edit2:
    Tu je ake take vysvetlenie :-)
    http://www.tuaw.com/2008/05/29/address-book-google-syncing-without-ipod-touch-or-iphone/

karci
    Účastník (Participant)

No tak teda wifi mi stale nejde (10.5.3), prestne tak ako pred tym. Vypadava a spat sa uz nepripoji. Pomoze niekolkonasobne vypnutie a zapnutie AP. Niekedy nepomoze ani to.

XcoRpi
    Účastník (Participant)

karci: ja som tak totálne odpáli Vigor DrayTek 2700 /10k/ od T-Comu…:D mnoho násobné reštarty moc týmto zariadeniam očividne nepridávajú, ešte že to zobrali a dali mi erárny na tú tobu… osobne však mám na ceste AirPort Express… riešim to tým…

depi
    Účastník (Participant)

Vyzera to tak, ze ten sync s Googlom ide len u vlastnikov iPhone, ale pre tych co ho nemate staci upravit jeden .plist subor, tu je workaround http://lifehacker.com/393855/enable-google-contact-sync-without-an-iphoneipod-touch

dzankou
    Účastník (Participant)

:( no ja sa z toho az tak netesim, neviem co sice robili okrem toho google uctu
    Asi budem preinslaovavat cely system – podobne ako windows
    Bugy: vykopava ma z wifi(co robilo pri 10.5.0)
    celkovo nieco stale robi spotlight, nerobilo to predtym, pomale to je …10.5.2 sla celkom normlane, uvidim co spravi cisty install

Asi ti co mali problem s wifi im ide, a ti co nemali tak maju(asi tych bolo menej – teda menej staznosti)

bawy
    Moderátor

ja som tiez musel preinstalovaval , ale nie koli updateu ale koli bootcamp particii, kazdopadne hned na cisto som nahodil novy update a frci mi to absolutne bez problemov. ziadny problem s wifinou, ani spotlightom ani nic pekne mi to slape. :) tak skus ten reinstall

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 52 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.