ma este vyznam iPhone 4?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ma este vyznam iPhone 4?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    brano L.
    Účastník

Zdravim, chcel by som nadhodit taku otazku:

myslite si, ze ma este teraz vyznam kupovat iPhone 4? Hlavne oplati sa prechadzat nan z 3GS, kedze realne 4ka sa o par tyzdnov stane o dve generacie starym telefonom. Na jednej strane mi moj 3GS vyhovuje po softverovej stranke, na druhej strane by som ale celkom ocenil retinu a chcel mat HD video. Ale to je asi rozumnejsie pockat, kym pojde dole 4S, ci?

MoRFi
    Účastník

brano L.: necakaj brutalny pokles cien.. vsetko je vecou penazi a tvojho rozhodnutia. ak nieco chces tak urcite si to kupis a nikto z fora ta nepresvedci, no ja by som uz do 4ky urcite nesiel ale pockal na 5 co to bude a potom sa rozhodol co ma aku cenu

brano L.
    Účastník

no tiez asi pockam, kedze mi skoncila viazanost a budem ticho dufat, ze operatori budu minimalne dopredavat 4S, ak by na novu generaciu nasadili sialene ceny…

Vratko
    Účastník

Predpokladám, že Orange to spraví rovnako, ako vždy. iPhone 5 (32GB) bude stáť 810€ (plná cena) a pár mesiacov ešte pobeží 4S. Tak tomu bolo pri 3G, 3GS aj 4 :-)

MooDy
    Účastník

Aby som nezakladal novu temu – ako to bude s „novym“ iphone u nasich apple resellerov? Budu dostupne v rovnakom case ako u operatorov, alebo si pockame par mesiacov? Neviem ako tomu bolo pri uvedeni 4S, preto sa pytam.

brco
    Účastník

Zrejme nebudu u APR. Tie dni uvedenia treba brat skor pre „ofiko“ apple story a operatorov. Tak to bolo minuly rok aj s iPhone 4. Ale mozno …

Xavier
    Účastník

Ja mám dilemu, či si kúpiť iPhone 4, 4S alebo Samsung Galaxy S3… :-/

Patrik152
    Účastník

Xavier: jednoznačne 4S, alebo počkaj ešte na to, čo ponúkne nový iPhone

iTuxx
    Moderátor

ja by som zvolil asi Galaxy S3

Xavier
    Účastník

Lenže ja ten telefón nebudem mať len ako výstavný kúsok na stole a určite mi skôr, či neskôr dramatickejšie spadne a darmo, že sklo vyzerá luxusnejšie, ten pružný plast zo Samsungu vydrží viac. Navyše Samsung je tenší, ľahší a má väčší displej. Dizajn 4 a 4S sa mi už nejak opozeral… :D

iTuxx
    Moderátor

presne preto skus ten Galaxy S3. Ked sa ti potom zapaci novy iPhone, tak ho jednoducho vymenis a budes aspon bohatsi o skusenosti :-)

Xavier
    Účastník

Ďakujem za názor. :)

JFK.
    Účastník

Tak nový iPhone sklo mať nebude(na zadnej strane), určite počkaj ešte aspoň 10 dní aby si vedel čo a ako ;) nechajme sa prekvapiť

Andreso
    Účastník

Ja mám iPhone 4 a už by som chcel zmenu, uvidím ako bude vyzerať iPhone 5 a ak ma neuchváti, tak zoberiem lopatu SG Note( jednotku alebo dvojku podľa financií).

Xavier
    Účastník

Note je síce zaujímavý, ale to nie je práve telefón, čo by sa mi vošiel do vrecka :D

Andreso
    Účastník

Asi máš nekompatibilné nohavice :D :D :D

jigga1411
    Účastník

ja som sa hral s SGS3 a uprimne pokial nemas dlane velkosti 2,5 M cloveka tak to je nepouzutelny telefon alebo ho musis ovladat dvoma rukami…. velky displej skryva vyhody aj nevyhody.. musis sa sam rozhodnut… pre man je 3,5palca ideal.

Xavier
    Účastník

jigga, nemyslel si tým náhodou Note? :D Ja mám 1,8m a pre mňa to boli akurátne rozmery. Neviem, či neskončím pri Nokii s Windows Phone, 5.9. predstavia nové modely a darmo, že Win nemám rád, Windows Phone je narozdiel od Androidu veľmi fluidný, rovnako ako iOS, ale iOS používam už 5 rokov, nejak ma začína nudiť, rovnako aj iPhone 4, 4S – od začiatku ma ten dizajn veľmi nebral a fičí už 2 roky, Apple zrejme znova odkopíroval dizajn nejakého výrobku od Braunu…

jigga1411
    Účastník

tak note je uz uplne mimo….. 5,3 palca je pre mna strasne vela ale aj SGS3 ma 4,8 a hovorim ze jednou rukou som to proste neobsiahol (teda ak ho drzis v tej ruke) pre mna su pouzitelne telefony do 4 palcov. Tak je to na tebe.. mozno by som pockal na Win phone 8 ked uz tak, tie starsie systemy 7.5 mali este nejake medzery.

Ale podla mna iP4S stale este vyznam ma.. ma krasny displej dobry fotak (oproti iP4 velky posun) hry na nom idu perfektne….. a hlavne je maly …. ako kazdy si v tom najde nieco ine.

Swayne
    Účastník

Akurát tieto dni rozmýšľam nad alternatívou, že si zaobstarám pre CZ číslo ďalšiu 4ku, akurát v bielej verzii na odlíšenie. Neviem… mne ten iPhone 4 vyhovuje, osobne nevidím dôvod naháňať sa každý rok za novým modelom, beztak je to akurát marketingový a psychologický ťah zo strany výrobcu, že rok čo rok hodí na trh telefón „o niečo lepší“ než ten predošlý.

Ako tu už niekto písal, tak tiež počkám na uvedenie iPhone 5 a kým trochu nespadnú ceny a vidím to tak, že o mesiac alebo dva si poriešim klasickú 4ku. A hotovo :)

Takže brano L., ja osobne to vidím úplne inak ako všetci čo tu písali, ja by som na tvojom mieste pokojne šiel aj do 4ky, 3jky určite nie, ale do 4ky v pohode…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.