logic pro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software logic pro

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #90544
    skapenkat
    Účastník (Participant)

    zdravim, uvazujem nad kupou tohto programu, lebo uz dlhsie som si chcel robit vlastnu hudbu. Len mam obavu ci sa stym naucim robit a ci sa mi to oplati. Mate to niekto? viete mi poradit? dakujem

    #337982
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    Skus najskor Garage Band, Logic je pre zaciatocnika matuci…Aspon pre mna bol ked som sa v tom skusal hrat…

    #337992
    maCher
    Účastník (Participant)

    Ovladanie je uplne v pohode,ked si zvyknes najprv na Garageband a potom si nastudujes aj cely myslim 600 s. manual k logicu (+este manualy k virtual instruments,ako napr.ultrabeat,sculpture,…),tak to zvladnes a budes tam ako doma,nie je to nic zlozite.

    #337997
    skapenkat
    Účastník (Participant)

    aha diky moc, lebo ja zatial neviem narabat ani d garageband:/ a tie manualy su aj po slovensky ptosimvas niekde?

    #338056
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

    nekupuj si logic pro pokial nevies robit ani v garageband. Garage band je fakt zaciatocnicky a fakt jednoduchy program, a pokial niesi profesional, ktory uz ma skusenosti, neoplati sa ti vobec kupovat cely logic pro. Do garageband si takisto mozes stiahnut kopec pluginov. Ja osobne sice pouzivat garage band iba na par veci, lebo sa mi paci jeho jednoduchost, a potom uz exportujem do inych programov.
    Alebo si skus pozriet aj ine programy ako Reason alebo Fruity Loops(to je len na Windows), ktore by si si mohol stiahnut cez torrent a najprv vyskusat.

    #338114
    renecek
    Účastník (Participant)

    jednoduchsie a lacnejsie riesenie pre teba bude Fruity Loops. Inak manualy k logicu su na nic, viac sa naucis “samoucenim” :)

    #338789
    mk01
    Účastník (Participant)

    licencia na 5 pc za 180 eur. kto robi lepsi deal ? je pravda, ze logic nie je zrovna ako zipovat cez winzip wizard, ale strateny budes vo vsetkych tych synth softweroch (kym neprides na to, co ti chcu povedat).

    dobra praca s loopmi, vacsina vydavanych sample pakov je specialne (aj) v apple loop formate, je 64-bit (vie natiahnut vsetko do ram nemas problem s latenciami atd).

    reason je tiez fajn.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.