LaCie Network Space 2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware LaCie Network Space 2

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    sopi
    Účastník (Participant)

Ahojte,

rozmýšľam nad kúpou externého disku LaCie Network Space 2 1TB. Čítal som veľa svetových recenzii a komentárov k nim a tam ľudia písali, že je tento disk dosť hlučný, celkom sa prehrieva a má dosť nízku prenosovú rýchlosť. Viete mi niekto poradiť z vlastnej skúsenosti či je to vhodná kúpa. Jedná sa mi hlavne o úložisko súbor. Samozrejme by som využíval aj FTP protokol a backup.

Za každú radu budem vďačný.

marek
    Účastník (Participant)

treba si najlepsie najst nejaku recenziu kde je uvedena aj rychlost kopirovanie v sieti. totiz tieto NAS zariadenia maju tuto rychlost dost rozdielnu podla vyrobcov a modelov, aby si nebol sklamany

tu su nejake recenzie
    http://www.google.sk/search?client=safari&rls=en&q=LaCie+Network+Space+2+revies&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=uVA3TIXuH9eiOJ2F-LAO

sopi
    Účastník (Participant)

Toto som už všetko poprezeral, ale ďakujem. Mne skôr ide o výdrž disku a sťahovanie nielen torrentov ale aj obyčajných súborov z rapidshare (pretože v recenziách som sa dočítal , že tieto disky nie sú až také kvalitné. Hovorí o tom táto recenzia a následne komentáre: http://www.tuaw.com/2010/04/12/tuaw-review-lacie-network-space-2-low-cost-nas/)

mrzo
    Účastník (Participant)

Pises, ze v recenziach sa opisuje ten disk ako hlucny, pomaly a prehrieva sa… V com chces prosim ta radit? Nestaci ti to? :-) Nie raz som aj tu na Macblogu pisal, ze lacne NAS riesenie sa neoplati kupovat…

marek
    Účastník (Participant)

no ja neviem, disk mi neodisiel uz peknych par rokov, takze nemyslim si ze by bol problem v samotnom hardisku ktory je dnu. ja osobne by som sa toho disku nebal, ked bude problem vyreklamujes. ale podla mna ti pojde v pohode

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.