Lacie CloudBox

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Lacie CloudBox

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    pkokavec
    Účastník (Participant)

Ahojte. Nemate niekto skusenosti s Lacie Cloudbox uloziskom? Potrebujem par rad a nikde som neasiel poriadnu receenziu.
    Dakujem za pomoc.

paccoo
    Účastník (Participant)

No ja som tiež pozeral po tom discu a po pravde plánujem si ho kúpiť. Je to sieťový disc, celkom dobrý….

pkokavec
    Účastník (Participant)

Len ci funguje tak ako si myslim. Ze aj v Australii tam cez wifi viem stiahnut/nahrat 54GB ked ho budem mat v BA pripojeny na net.

pkokavec
    Účastník (Participant)

Nikto nic? Nemate skusenosti?

kranky
    Účastník (Participant)

ozivim tuto temu,

nema niekto skusenosti s tymto NAS-kom?

je v celkom zaujimavej cene –| http://www.alza.sk/search.htm?exps=lacie+cloudbox

olo999
    Účastník (Participant)

Ahoj neviem ci by som sa kukal prave po LaCie. Mal som ho, momentalne mam WD Myclou ide v pohode ale po skusenosti so synology napr 214 play uz len to. Je to ovela prepracovane nasko. Rychle svyzne. Momentalne si ho idem obstarat. Tebe by som tiez radil pozriet sa po niecom takomto. Je pravda ze LaCie je dizajnovka ale synology je v tejto kategorii top.

kranky
    Účastník (Participant)

Mal si presne ten typ? Preco si snim nebol spokojny? Mne sa nejedna o dizajn.

M_@rt_In
    Účastník (Participant)

velmi jednoducho povedane, kto to s NASkom mysli seriozne, kupi si Synology, kto chce proste len NASko kupi si daco od inych vyrobcov…
    Cize ak len potrebujes NAS kup si kludne LaCie a bude ti stacit, ak NAS bude tvojou kazdodennou sucastou (myslim tym opora pre tvoje data a multimedia) potom kup Synology.

????
    Účastník (Participant)

jednoznacne Synology. Sam mam QNAP, ktory som prilis rychlo kupil … sluzi, ale musel som urobit kompromisy

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.