Kúpiť či nekúpiť iMac 27″ ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kúpiť či nekúpiť iMac 27″ ?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    vladis123
    Účastník (Participant)

Zdravím všetkých Mac nadšencov ,

Po dlhšom čase som sa rozhodol vymeniť moju pc bedňu za niečo nové. Veľmi sa mi zapáčil iMAc.
    Najskôr som rozmýšlal nad 24″ ale teraz som pred pár týždňami objavil túto krásnu 27″ – http://www.mzone.sk/katalog/imac/produkt/imac-27-new-3-06ghz-ati/ . Vlastní niekto tento stroj? Ak hej poprosil by som aby sa mi k nemu vyjadril – aké má zápory a klady.Pretože som čítal na fórach ,že má nejaké problémy s Flashom. Nerád by som kupoval mačku vo vreci :P .
    Ďalej by som sa chcel spýtať, aká je šanca že sa niečo v ňom vo vnútri odpáli? -grafická,Ramka..proste hocičo..myslím že tam sa to nedá len tak ľahko vymeniť ako na klasických PCčkach. Takže po dvoch rokoch záruky keby sa mi to stane, tak to môžem hodiť von oknom.Alebo nie?
    Momentálne pracujem dosť s grafikou, čiže to je ďalší dôvod prečo ho chcem kúpiť ,už len kvôli tomu luxusnému rozlíšeniu 2560×1440, len sa bojím že bude veľa miesta zaberať.

Myslím ,že to je z mojej strany asi všetko, keby máte ešte na mňa nejakú otázku, kľudne sa pýtajte.

Ďakujem za prípadné odpovede ;)

macblogger
    Účastník (Participant)

dpc ,klony utocia !!!!

:D

vladis123
    Účastník (Participant)

sorry neviem či sa to podarilo mne alebo systému

potkan666
    Účastník (Participant)

nie myslim si vladis ze sa ti tam nic neodpali.Toto nie je ziadna sracka.Je to normalny profesionalny pocitac .A nie som si isty ale myslim ze Apple reklamuje technicke chyby aj mimo zaruky takze bud v klude.Osobne si myslim ze ked mas na to peniaze tak urcite kupuj.Je to luxusna masinka a navyse by si k nej mal dostat aj magic mouse takze uplne super.Ale nechapem naco tri temy :)

macblogger
    Účastník (Participant)

sak 3 pocitace :D :D :D

gidy
    Účastník (Participant)

presun
    ano. pisalo sa ze su problemy s flashom, ale mozno to poriesi update. s mojej skusenosti viem, ze moj macbook ma problem aj s pdf, ktore ho spomali a vytiahne otacky ventilatora takmer na maximum.
    To ze sa ti nieco v macu pokazi je take iste riziko ak v obycajnom PC. Predsa je to len skladacka roznych komponentov od roznych vyrobcov, takze pokazit sa moze vsetko.
    ak sa ti pokazi po zaruke, tak samozrejme nieco sa vymenit da aj svojpomocne (HDD, ramky), nieco nie (motherboard).
    ale myslim, ze kupou nic nepokazis a budes vyteseny este velmi dlho :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.