Kúpa/výmena iPhone 5, na čo si dať pozor?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Kúpa/výmena iPhone 5, na čo si dať pozor?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Blackhair
    Účastník

Mam v plane si najblizsiu dobu obstarat iPhone 5 z druhej ruky. Mam uz jeden vyhliadnuty je zhruba 3 tyzdne pouzivany. Na co si mam davat pri kupe pozor?

Rozmyslam aj nad jednou ponukou vymeny za moj S3 plus moj doplatok samozrejme. Da sa vymena nejako opatrit, zmluvou ci podobne? Aku mam garanciu ze mi napriklad niekto neda utopeny iPhone 5 sice plne funkcny, no uz i ho nik nevyreklamuje?

Za vsetky rady a postredy vopred dakujem :))

mcmatej
    Účastník

Podpis kupnu zmluvu, na zaklade nej je predavajuci zodpovedny za skryte vady po dobu jedneho roka. (ale furt moze nastat problem s utopenim, kedze budes niest pripadne dokazne bremeno, ze ho utopil on a nie ty…) Odporucam daj o 20 EUR navyse a kup si zafoliovanu skatulku a over si na https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    ze este nebol aktivovany :)

iTuxx
    Moderátor

Zmluvu na 1 rok s nim nikto nepodpise. Maximalne tyzden.

mcmatej
    Účastník

iTuxx: na to sa on nikoho nemusi pytat, ta zodpovednost je zo zakona ked je zmluva! Dokonca aj ked nie je len musi inak dokazat, ze to kupil od tej osoby…

Blackhair
    Účastník

a zaujimalo by ma ako je to s aktivaciou … ked by som chcel vymenit moj telefon za iphone a uz bol zaktivovany na jednu SIM. Ako sa to potom vyriesi?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.