Kupa iphonu 5 biely

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Davideso
    Účastník (Participant)

Dobry den, idem si kupovat iphone 5 16gb z druhej ruky a chcel by som vas poprosit o rady na co si mam dat pozor, kedze je uz bez zaruky. Predtym som vzdy mal samsung takze niesom bezny pouzivatel iphonov. Kazda rada mi pomoze. Dakujem

Davideso
    Účastník (Participant)

iphone bol zevraj kupovany v australii a odblokovany na nase siete, znamena to, ked pojdem na erazmus do spanielska, budem ho moct aj tam pouzivat?

freee
    Účastník (Participant)

ano ked je odblokovany= neviazany na ziadneho operatora = da sa pouzivat vsade..aj v spanielsku..:)

odklizec
    Účastník (Participant)

Kasli na to! Telefon bez zaruky a jeste k tomu od nejakeho zahranicniho operatora, to si rikas o vyhozene penize. Kdyz z druhe ruky, tak jedine se zarukou, odblokovany a pekne si ho pred predanim penez vyzkouset (wifi, mobil. data, BT, citlivost tlacitek atd) a hlavne rovnou zaregistrovat do cloudu, abys pak nezjistil, ze je zapnuty findmyiphone na predchoziho majitele. Uplne nejlepsi je koupit funglovku prave vybranou u operatora, ktera jeste bude ve folii. Cokoliv jineho je sazka do loterie a veeeelky risk, zejmena v nasich vychcanych koncinach.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.