Krátky 3 minutový anonnymný dotazník

Domov Diskusné Fóra Ostatné Krátky 3 minutový anonnymný dotazník

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Rudolfo78
    Účastník

Ahojte, viem že možno sa to sem nehodí, no nechodím na žiadne iné fórum (okrem FB :) ), kde sa stretne o niečo viac ľudí pokope. Moja prosba spočíva vo vyplnení krátkeho anonymného dotazníka k mojej diplomovej práci, ktorý nájdete na adrese:

http://www.eSurveysPro.com/Survey.aspx?id=0b9dc1b2-d4ba-4b83-8a6d-702888c3152c

Mám už nejakých 260 respondentov a potrebujem ešte 40 ľudí. Ak by ste si našli chvíľku bol by som vám veľmi vďačný.

Ďakujem!

madaraszko
    Účastník

vyplnene :) len na konci mi to nevyhodilo nic ze dokoncene alebo uspesne odoslane …. tak dufam ze sa to odoslalo :) a prajem vela stastia.

Rudolfo78
    Účastník

…dík dík!

…kliknutím na „Dokončiť“ sa vyplnený dotazník odošle a je to v poriadku, možno trošku mýli to, že sa potom objaví domovská stránka, na ktorej bol dotazník vytvorený s ponukou na vytvorenie si vlastného. :)

eraserv6
    Účastník

Mas :-)

Dr.Exit
    Účastník

Máš tam aj odomňa :)

Andreso
    Účastník

Na Žilinský kraj si nejak pozabudol :D

Rudolfo78
    Účastník

…áno, žiaľ táto jedna otázka nebude braná do vyhodnotenia, všetkým z tohto regiónu sa ospravedlňujem! :/

potkan666
    Účastník

Mas to tam :)

darker
    Účastník

Viaceré otázky dosť nešťastné, ale vyplnil som ti to :-)

suley
    Účastník

suhlas s darkerom, niektore otazky vyslovene zle kladene.

Rudolfo78
    Účastník

okey chlapci beriem, kritika je na mieste, komponoval som tie otázky v časovej tiesni, tiež by som sa už teraz pýtal inak…po otvorení dotazníka ma už nepustí k jeho editácii…no myslím, že pochopiť sa to dá :)

Ďakujem veľmi pekne všetkým zúčastnením aj za vaše plodné pripomienky! :)

n3lson
    Účastník

mas to mat…:)

vlado_bb
    Účastník

Takisto … a nech sa mas stastie vo vybere vhodneho oponenta (o statistike nieco viem, takze by som nim urcite nebol) :)

shelbygt
    Účastník

Hotovo….

Lens
    Účastník

Mas to-
    Ale mas tam chybu. Uz to tie su odborne ucilistia ale soš

Rudolfo78
    Účastník

…človek sa učí celý život! :))

Rudolfo78
    Účastník

Ďakujem ešte raz všetkým zúčastneným, konečný počet respondentov: 351 z toho 45 nedokončilo dotazník tzn. 306 kompletných vyplnených dotazníkov! :)

vlado_bb
    Účastník

Takže tých 306 je viac alebo menej ako minimálna veľkosť vzorky potrebná na to, aby si svoje hypotézy mohol potvrdiť alebo zamietnuť? Dúfam, že si si ich, ako aj príslušné hladiny významnosti stanovil vopred, a teda vieš, či 306 stačí alebo nie.

lolo
    Účastník

akoze pochopit sa to, len ci sa to bude dat vobec interpretovat vzhladom na to, ako su niektore tie otazky polozene nestastne… napr. „Reklamu najviac vnímate v čase?“ lol, snad si nemyslis, ze sa bude dat na zaklade hrubych vysledkov povedat, ze najviac ludi vnima reklamu napr. po 17.00 hod…

Io (:
    Účastník

Mas to tam :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.