Kopírovanie kontaktov z Nokia N95 do IPhone 4?

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Kopírovanie kontaktov z Nokia N95 do IPhone 4?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #80727
    Daehko
    Účastník (Participant)

    Chcela by som sa spýtať, ako môžem prekopírovať kontakty z môjho starého telefonu Nokia N95 do Iphone 4? Problém je v tom že pamäť SIM karty je 250 kontaktov, a ja potrebujem prekopírovať vyše tisíc.
    Nejaké rady, triky?
    Dakujem

    #282847
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Napis aky mas pocitac. Ak je to Mac da sa to cez iSync prekopirovat do Adress booku a nasledne zosynchronizovat s iphonom. Ak mas Windows pouzi aplikaciu priamo od nokie a daj prekopirovat do adresara windowsu a nasledne opat cez itunes do iphonu.
    Pripadne si kup PC Revue casopis kde byva prilozene DVD a na nom aplikacia Mobil Edit v plnej verzii pre Windows a ten ma Phone Copier ktory prekopiruje obsah. Obavam sa ale ze nato je potrebny Jailbreak.

    #282849
    Daehko
    Účastník (Participant)

    Mám Mac, idem to skúsiť prekopírovať do Address book,
    Dakujem pekne za radu

    #282900
    raul
    Moderátor

    Je nejaka app na synchro nokie a macu, nieco ako nokia sync, alebo nieco take.
    Alebo mozes skusit nejako s tym address bookom, neviem.
    A potom dalsia moznost, po 250 kontaktoch do iphonu – teda nahras do iphonu, potom das do nokie, premazes a nahras dalsie. Tusim sa to da..

    #282906
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    da sa to aj inak.. chod do kontaktov v N95 .. niekde by ta mala byt moznost vyexportovat kontaky na pametovu kartu. Ked potom telefon alebo len samotnu kartu pripojis na Mac jadnoducho zoberes subor ktory ti vznikol a hodis ho na adress book a mas vsetky kontakty v adressbooku potom len Sync s Iphonom a mas vystarane. Presne tak som to robil ja.

    #282907
    raul
    Moderátor

    to vyzrera byt naj riesenie..

    #282937
    sokac
    Účastník (Participant)

    v nokii nakopirovat na sim kartu a potom dat kartu do iphonu a tam cez nastavenia kontakty a nakopirovat kontakty zo sim

    #283329
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    ako radia chalani, sparovat Nokiu cez BlueTooth s Macom (hore ikona bluetooth > Set up Bluetooth device), potom synchronizacia cez iSync (ak nemas Lion, kde uz iSync nie je :( ).
    Alebo zaloha na pamatovu kartu (nie SIM!!!). Alebo stiahnut program pre Google do Nokie (co moze byt tazke pre zaciatocnika), nastavit konto, zosynchronizovat, potom konto nastavit aj na iPhone.

    Sokac: to, co radis je nezmysel. Predne, SIM karta ma limit na 250 udajov. Dalej, okrem mena, priezviska a tel. cisla nepozna ZIADNE ine udaje. Teda ani veci ako dalsie tel. cisla, e-mail, kontakt na IM sluzby (Facebook, AOL, iChat, ICQ…), nevie ukladat adresy (postove fyzicke), problem s diakritikou. Skratka, je to riesenie primitivne, archaicke a NEPOUZITELNE.

    #312401
    Kikus
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    viete mi poradit ako sa daju skopirovat kontakty z Nokia X3-02 do Iphone? Hoci sa mi cez BlueTooth najdu, nie su kompatibilne a ked som sla do Orange, nech mi to urobia povedali, ze este na to nemaju software.. Dakujem za radu…

    #312402
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Skus to tak ako som pisal vyssie tento postup by mal ist alebo ak nemas Mac tak si mozes nakopirovat kolko ide na SIM vytiahnut dat do iphone a v nastaveniach je !mal.kontaky…. a tam na spodku menu je importovat zo SIM a takto opakovat az kym tam nemas vsetky..

    alebo skus google

    #376060
    murko666
    Účastník (Participant)

    Zdravim. Potreboval by som radu. Ako nakopirovat kontakty z nomie n97 do iphone 5. Cez sim to nieje mozne nakolko v iphone je nano sim. Mam mac book ael ten pouzivam a mam tam zalohy na druhy telefon. Tak nechcem aby sa mi tie kontakty pomiesali.

    #376063
    iTuxx
    Moderátor

    1. Pripojis nokiu k nokia pc suite, syncnes kontakty do pocitaca. V pocitaci budu ulozene v aplikacii Kontakty ako jednotlive subory. Skopiruj ich do adresara “Kontakty” ktory si vytvoris na C:\

    (Ak sa bojis prikazoveho riadku, mozes jednotlive kontakty importovat na gmail rucne. Potom dalej nemusis pokracovat v citani :-)

    2. V pripade ze sa nevyzivas v importovani kontaktov po jednom, potrebujes spojit vsetky do jedneho suboru.
    3. To spravis nasledovne (na Win pocitaci):
    Stlacis Windows klavesu+ R
    Napises: cmd
    C:
    cd \Kontakty
    4. Dalej napises:
    copy /B *.vcf vsetky.vcf
    5. Nalogujes sa na gmail ucet v pocitaci, zvolis kontakty a importovat zo suboru. Vyberies subor “vsetky.vcf” a po chvili mas vsetky importovane na gmaili.
    6. V iPhone v nastaveni mailov, kontaktov, kalendara potom pridas tento gmail ucet a zvolis ze chces z neho zobrazovat kontakty.
    7. Otvoris si pifko a v ramci casu, ktory si usetril oproti importu jednotlivych kontaktov, chillujes :-)

    #376064
    lubomir666
    Účastník (Participant)

    #376244
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    iTuxx: rada ako hrom, ked ma Macbook :)

    #376251
    iTuxx
    Moderátor

    Jozef: viem ale sak nokia tusim ani nema software ktory fici na macu, takze neviem ako inak by to mohol poriesit.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.