Klávesnica

Domov Diskusné Fóra Ostatné Klávesnica

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    peto01
    Účastník (Participant)

priprehliadani obchodov s klavesnicami som natrafil na tuto http://www.interstore.sk/katalog/pcakomunikacia-klavesnice-wireless/KeyboardwithNumericKeypadSkmb110sl_a.html s o €12 nižšov cenov ako je oficialne. Ako je to možne? :) Žeby ty zdierači oficialny sú bez charakteru?

Anonymný
    Neaktívny

hele myslim ze to je proste tim ze to nekde sehnali ve vyprodeji ve velkoskladu, proste se to stava a prodavaj to pod cenou to je stejny jak treba ze v nike taky maj obcas akci a maj pak boty levnejsi nez na store.nike.com. Mas to tak u vseho autama pocinaje a klavesnici „za par euro“ konce. Urcite bych se toho ale nebal a klidne objednal

rony
    Účastník (Participant)

v tej suvislosti pozeram, ze konecne Logitech ponuka DiNovo vo verzii pre Mac aj ked vyzera uplne inak

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4741&cl=us,en

je vsak radiova (v tomto rozlozeni Apple nema klavesnicu) a nie Bluetooth (co zamrzi najma v pripade mac mini)

pre porovnanie ako vyzera „klasicke“ DiNovo

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/164&cl=us,en

ktore je naviac Bluetooth, bohuzial bez schopnosti pracovat pre Mac :-)

Rad by som vedel, ci DiNovo pre Mac ma podla vas nejake minusy…

raul
    Moderátor

Si si isty, ze klasicka verzia nefunguje s mac? Mas to odskusane? Sice tam nemaju napisanu podporu, ale to nemusi znamenat, ze to nejde… Klasicka verzia sa mi zda byt lepsia…

rony
    Účastník (Participant)

som si isty tym, ze ak nenainstalujes k tomu ziadny ovladaci sw, tak klavesnica bude fungovat len ako obycajna, cize dajme tomu stlacis Ctrl+F ale to je maximum. Pri DiNovo je to DOST skoda.

Jednu z takych Logitech klavesnic vlastnim a BEZ moznosti konfigurovat…

raul
    Moderátor

skoda… :(

xRiCky
    Účastník (Participant)

Vonkoncom nechapem preco Logitech spravil klavesnicu pre Mac bez Bluetooth…pointless…Ved prave o to vacsine ludi ide ze si usetri usb port…

peto01
    Účastník (Participant)

a ešte jedna doležita otazka…oplati sa vobec ta klavesnica od apple? lebo čo som ju raz skusal tak sa mi nezdala moc idealna.

raul
    Moderátor

klavesnica od apple je super…

monicqa
    Účastník (Participant)

na klavesnici od applu je dobre to, ze je to klavesnica od applu :) ak pouzivas klav. na macbooku, tak si nemusis zvykat na nic ine, co sa tyka rozlozenia a funkcnosti klaves.

M@rtin
    Účastník (Participant)

Klavesnica od Apple je vyborna. Treba poznamenat, ze ak si zvyknes na klavesnice od Apple, ktore maju velmi malu hlbku jednotlivych tlacidiel, potom je pisanie na inych klavesniciach utrpenie. Vlastna skusenost.

monicqa
    Účastník (Participant)

poslednym 3 postom sa hovori „oda na klavesnicu“ ;)

peto01
    Účastník (Participant)

keby sa da zohnat max za €20 tak ju aj vezmem ale €48 je už prilis.

rony
    Účastník (Participant)

nikdy som neprisiel na chut klavesniciam z laptopov, prave kvoli dost malej schopnosti pisat na nich naslepo. U originalu Apple, kde je ich horna plocha uplne rovna sa mi to zda este zhorsene, musel by mi niekto ako ja (pisanie bez pozerania na klavesnicu a pisanie oboma rukami) potvrdit, ze s tym nema problem.

Klavesy s profilom pod prstami „citim“, vyssi zdvih mi zasa zabezpeci, ze si viem uvedomit ich stlacenie. Pri notebookovych mi to trochu chyba, naviac sa pri ich stlaceni prehyba cele klavesoradie :)

apple klavesnicu som skusal iba v predajni, dost som mimo z toho, ze tie predosle klavesnice proste nevyrabaju.

som dost konzervativny clovek a pri pisani si nechcem zvykat :-) dost nervov ma stali zmeny v polohach klavesov u posledne vyrabanych klavesnic od Logitechu. Preto ma prave tato DiNovo pre Mac zaujala aj ked ma nizky zdvih aspon zachovava layout a nemusim patrat, kde sa stratili niektore klavesy :)

monicqa
    Účastník (Participant)

ja som clovek ktory pise bez pozerania na klavesnicu, a na tej apple sa mi pise naozaj dobre :)
    mne na klavesniciach prekaza vzdy az to, ked sa mi klavesy „vyderu“ a ostanu hladke, ze sa mi po nich klzu prsty… ale to uz je iny problem :D

raul
    Moderátor

rony: myslis si, ze vyklepkavam klavesy dvoma prstami? :)

rony
    Účastník (Participant)

raul: nevidel som, pisem hlavne o sebe. Zaujima ma moj pripad, ked siahanie na mysku povazujem za zdrzovanie a akakolvek anomalia na klavesnici mi vadi v plynulosti pisania ;-) takze AKEKOLVEK vedomosti s exotickymi klavesnicami (Apple su rozhodne exoticke) ma zaujimaju, rovnako ako konkretne skusenosti ak niekto ma s tou DiNovo pre Mac. Musim nejaku kupit ale kym nema Apple bezdrotovu „v plnej palbe“ tak je to pre mna downgrade (ta malicka s BT). Rozhodne klavesnice pre Mac nie su v takom sortimente aky by som chcel :-)

Skoda, ze tie predosle uz nevyraba pre konzervativcov ale v bezdrotovom prevedeni – dost snov :-)

raul
    Moderátor

To je pravda – pre ja by som bol tiez rad, keby apple troska rozsirilo sortiment – mysky, klavesnice….

Mne klavesnica velmi vyhovuje – ale chcelo by to napr kombinacie farieb, bluethoot v „plnej palbe“ :) a ine veci….. Co sa mysi tyka – na serioznu pracu a na hry je imho nepouzitelna… :(

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.