Kedy mozeme ocakavat nove Macbook pro 2010?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kedy mozeme ocakavat nove Macbook pro 2010?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    pytykn
    Účastník (Participant)

Uz aj mne :))

Leryth
    Účastník (Participant)

skoda lebo nebolby som proti kebyze uz dnes vidu new MBP :D

Vojtin
    Účastník (Participant)

Leryth: ty vole co je to za skladbu vety? To neni slovensky ne?

Leryth
    Účastník (Participant)

mas pravdu vsimol som si ze ta veta znie divne :D …je to tak trosku neandrtalsky :)

mmhardky
    Účastník (Participant)

Update MBP na Core i5/i7 urcite bude co chvila, no urcite to bude nejaky tichy update a dizajn sa menit pravdepodobne nebude. Ved len teraz dizajn z jednotili dizajn s MBW a vieme ze Apple su maniaci do uniformity vlastnych produktov :) Pripadne bude event kde ohlasia OS 3.2 (OS 4.0?) a refresh MBP spolu.

xRiCky
    Účastník (Participant)

Ked nejaky event do leta este nahodou bude tak to bude podla mna v niekedy v Marci alebo len potichu predstavia nove MBP tak najskor za dva tyzdne, kedze potrebuju mat este na prvej strane chvilu ten iPad zeby bil do oci…mozno nebudu robit event ani koli iPhone OS 4.0, ked pridaju iba nove funkcie iba pre iPhone build in applikacie a features tak pre developerov sa vela nezmeni…no uvidime…ja by som uvital v Marci event spojeny iPhone OS 4.0 a nove MBP..

keff
    Účastník (Participant)

Ja na cekani neverim a MacBook Pro sem koupil minuly tyden, nikdo nevi kdy budou nove modely, Intel ma spory s nVidii, kdovi co bude… krom toho stavajici modely uz jsou overene kvalitou a nejsou s nimi zadne problemy… viz porodni bolesti „novych“ iMacu ktere trvaji dodnes… tzn i kdyby byli nove modely uz dneska, prodavat se u nas budou se zpozdenim, ja bych si uplne novy produkt nekoupil a cekal bych az se ukaze jestli je vsechno OK a tak dlouho se cekat podle me nevyplati :)

ciapka
    Účastník (Participant)

nezabudajte ze nove Core i5 maju integrovany aj graficky cip (bez grafickeho chipu procesory i5 zatial neexistuju), a to nie je od ziaduce. Mat integrovany intel cip, integrovany nvidia 9400 a popripade dedikovany 9600 je uplny non-sens.
    Podla mna na nove MBP si este pockame, aspon pokial sa nebudu vyrabat i5 aj bez grafiky.

Neviem ci Apple bude v blizkej dobe vyrabat samostatne x86 cipy popripade nieco technologiou Power.
    Apple A4 je len nejaky ARM zatim.

Leryth
    Účastník (Participant)

preco ja vtom Core i5 vidim zmysel mozu to progpagovat formou na net atd integrovana (i5 grafika) a na pracu dedikovana tym padom ta integrovana setri bateriu a na pracu mas vykon… a v podstate najlacnejsi model by mohol mat len i5 grafiku cim by sa usetrilo na cene …a apple podla mna v blizkej buducnosti nebude vyvijat vlastne CPU tento rok urcite nie … ale ktovie ako to bude testy na i5 som pozerla len zbezne musim si to poriadne pozriet a az potom zistim ci sa to oplati alebo nie …

ciapka
    Účastník (Participant)

praveze ta grafika na i5 (teraz si nie som na 100% isty, iba na 95%) nepodporuje OpenCL co znamena, ze je zbytocna a zbytocne aj navysuje cenu CPU.

babo
    Účastník (Participant)

ja si myslim, ze uz aj integrovane 9400M karty podporuju OpenCL. AJ 9600GT

h3rk
    Účastník (Participant)

na macrumors sa sirili dake xyry, co potvrdzovali ciapkove predpoklady, ze apple nexce i5 s integrovanou grafikou, co sa mi zda logicke vzhladom na tlak od zakaznikov a co by pravdepodobne oddialilo uvedenie novyx MB (ak maju mat i5), osobne dufam, ze tam daku poriadnu grafiku daju…

h3rk
    Účastník (Participant)

zda sa, ze sklady MBP sa vyprazdnuju, vyzera to tak, ze pride nieco nove… :)

peto01
    Účastník (Participant)

APPLE STORE JE OFFLINE takže si myslim že update bude zachvílu :)

Frankie
    Moderátor

parada!!! som zvedavy :D

tomasno1
    Účastník (Participant)

ja tiez ;)

Vojtin
    Účastník (Participant)

nic svetobornyho necekejte :-)

Účastník (Participant)

Presne tak… Podľa mňa to bude len kozmeticky update (trochu rýchlejšie procesory, väčšie disky)… Ale nechajme sa prekvapiť … :)

Frankie
    Moderátor

možno prídu nové iPody Shuffle, tieto su prepadák :D

Frankie
    Moderátor

takze nove Aperture 3 :)

P.S. diskusia o novych produktoch by mohla pokracovat tu, aby na fore nebol neporiadok :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.