Kedy: iPod Touch na Svk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Kedy: iPod Touch na Svk

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55233
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    ahoj, kedy bude plz Ipod Touch k dostaniu v Svk Shopoch ako napr. v auparku, poluse etc.

    thx vopred

    #110555
    mipo
    Účastník (Participant)

    Na stránkach SWP (www.swp.sk, predajňa v Poluse) je v ponuke, ale na predajni v piatok nebol, tak neviem.

    #110625
    elminno
    Účastník (Participant)

    Z pixmania.sk si ho mozes objednat hned….ja osobne som ale za classic, touch je zatial taky nedorobeny, wifi u nas neuzijes, v porovnani s pokrytim v usa nestoji ani za zmienku, ma horsie spracovanie ako iphone, vratane displeja (nie je taky isty!), plastoch po bokoch a pod a velmi sa zatial reklamuje, vela kusov ma chybne displeje. Odporucam classic a pockat na iphone.

    #111786
    maskov1
    Účastník (Participant)

    @elminno

    Nesuhlasim! iPod Touch ma rovnaky displej, dokonca ma detailnejsie DPI o 3px, je len 8mm tenky, designovo krajsii, oramovanie ma myslim velmi pekne, a nie je plastove…

    Problem s displejom bol fixnuty v verzii 1.1.1 ktora je teraz standartne dodavana, takze jediny rozdiem medzi iPhonom a iTouchom je asi len:
    Phone, BT, design, Speaker .. samozrejme veci spojene s telefonovanim atd…inak aplikacie z iphone pasuju/pasovali/budu pasovat aj na ipod Touch, je to rovnaka platforma OS X zalozena na 10.4 (dalsia generacia iTouch/iPhone ma byt zalozena na Leopardovi)
    Vsetko mam overene, mozete to brat ako fakt a nie dohad…

    #111788
    elminno
    Účastník (Participant)

    No to je sice vsetko pravda, okrem toho displeja teda, to som si neni isty, lebo podla toho som videl porovnavania tych dvoch displejov nazivo, resp. cez video, tak na iPhone vyzeral byt lepsi, aspon na pohlad, aj podla cloveka, ktory robil to porovnavanie. Faktom ale zostava, ze verejne pokrytie wi-fi na Slovensku stale nestoji za rec, cize polovicu funkcii mozes vyuzit len doma, prip. v praci, alevo v skole a pod., inymi slovami na miestach, kde je pristup na internet aj cez klasicky pocitac, cize pohodlnejsi. A druha vec je kapacita, o tom sa myslim rozpisovat nemusim. Touch podla mna momentalne na Slovensku jednoducho nie je good deal, nehovoriac o cene. Stale som za kombinaciu iPod classic + iPhone, ktory pravdepodobne uz pomaly smeruje do SR. Ak nic ine, tak to naznacuje aspon fakt, ze Orange zacal k svoju internetu predavat MacBooky, cize urcita spolupraca s Apple tu uz je.

    #111797
    maskov1
    Účastník (Participant)

    S vyuzitim tohto zariadenia na wifi spojenie na SR je zalostne, ako si pisal, pohodlne to je doma, internet kaviaren, skola, praca… Cena neni az taka strasna, ja budem ipod touch kupovat v ENG kde stoji 260 libier, pravda je ze tam tie platy su ine, len minimalna mzda je 5.35 lib na hodinu…
    Pokrytie wifi ale stale narasta, letiska, namestia, nemocnice, to vsetko by pomaly malo vrazat investicie smerom IT…
    Chcem len tolko naznacit, ze teraz uz wifi ma kazdy nb, pomaly uz aj mobily, o PDA ani nevravim… tak preco by ho nemalo mat aj iTouch? USA je s tym pokrytim lepsie, Apple je z Californie takze sa sustredi hlavne na USA trh.
    S tym displejom, to porovnanie si urcite videl so starym fw pretoze 1.1.1 su uz rovnake (mam overene na vl. kozi, porovnaval som iphone/itouch)
    Touch je stylovy mp3/4 prehravac, pomerne 16gb musi stacit (3000+songs), na zalohu dat mne osobne staci 80gb 5.5g iPod video… ja osobne si zas neviem predstavit vyuzitie iphone, totiz mobil ma byt podla mojich predstav maly (iphone je slonie ucho), nosit so sebou iphone je dost neprakticke (u mna samozrejme), ipod touch zoberem len ked chcem, pripadne berem ipod video… mobil maly a stale pri sebe…

    #111822
    cesnak
    Účastník (Participant)

    maskov1: “Vsetko mam overene, mozete to brat ako fakt a nie dohad…”. OK, netvrdim ze to nie je logicke, ale pobavilo ma to slovko “overene” :)

    #111823
    maskov1
    Účastník (Participant)

    Kym sa nestriela je dobre, ako vidis podobnu kravinu dokazem trepnut kedykolvek :D
    to sa este nasmejes, jak sliz vo vani

    nevsimaj si ma, horcik robi svoje :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.