Kde najvyhodnejsie kupit iMac 27″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kde najvyhodnejsie kupit iMac 27″

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    kubiak54
    Účastník (Participant)

Dobry den. Chystam sa kupit takyto iMac:

Apple iMac 27″
    2.93GHz Quad-Core Intel Core i7
    8GB 1333MHz DDR3 SDRAM – 4x2GB
    1TB Serial ATA Drive
    ATI Radeon HD 5750 1GB GDDR5 SDRAM
    8x double-layer SuperDrive
    Magic Mouse
    Apple Wireless Keyboard

Som sokovany cenamy na Slovensku…..v USA to vyjde 1760 Eur a u nas 2450 Eur ….700 eur rozdiel??
    Budem to kupovat bez DPH (na firmu) ale tak ci tak je ten rozdiel obrovsky.
    Kde by som ho mohol co najvyhodnejsie zakupit?

Dakujem za odpovede.

Robee
    Účastník (Participant)

Ak si tych 2450 Eur pocital bez dane, tak je to trochu stara info – Apple zmenil teraz nedavno iste veci ohladom distribucie (detaily netusim), faktom zostava, ze sa nase ceny vyrovnali podla vsetkeho minimalne Rak. original Apple Store – staci sa pozriet na nove relacie u MZone alebo SWP

model ktory by si chcel by mal po novom vychadzat na 2300 Eur aj s danou, lacnejsie nakupis len v USA podla vsetkeho, je otazka ci to za tie naklady stoji (len 1 rocna zaruka, ina klavesnica, cesta tam)

ceny Apple su vysoke, podla vsetkeho uz ale nie sme diskriminovani…zvysok je na tebe

termix
    Účastník (Participant)

K tym 1760 Euram nezabudni pripocitat lokalnu tax + 19% DPH u nas pri dovoze z USA. To sa dostanes na cenu cca. 2260 Eur pri 8% lokalnej tax a mas stale len jedno rocnu zaruku a nemas v cene dopravu na SVK. Takze mne tie nase ceny uz nepridu az tak zle :)

kubiak54
    Účastník (Participant)

No emailoval som snáď všetkým predajňam a naj cena je 2249€ s DPH. Zo slovenského obchodu (teda 2 ročná záruka). Mal by som vziať tuto ponuku?

driver123
    Účastník (Participant)

Ja som pred par dnami objednaval na firmu presne tento isty iMac…mozno stoji za zmienku, ze sa da uplatnit 5 % zlava, ak to viete kupit na nejaky platny ISIC. Bude to samozrejme na fakturu, nebude tam ziadny rozdiel, akurat nizsia cena…skuste sa informovat u resellerov, ci Vam to vedia spravit.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

http://www.mzone.sk/imac-imac-27-core-i7-2-93ghz-1924
    2190,- € (ale tento ma „len“ 4GB RAM)

kubiak54
    Účastník (Participant)

Dakujem za tipy. Nakoniec som nasiel super obchod http://www.tracocomputers.sk/ (bratislavsky obchod) a tam maju cenu 2319 Eur s DPH, dali mi zlavu na 2249 Eur s DPH a este ktomu 5% studentsku zlavu takze vysledna cena je 2137 Eur s DPH. Plus este to dam na firmu….takze som naozaj spokojny :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.