Kde kúpiť Macbook Pro 13″ 2.26 GHZ ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kde kúpiť Macbook Pro 13″ 2.26 GHZ ?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Účastník (Participant)

Zdravím, uvažujem nad kúpou tohto novo predstaveného notebooku … Lenže vôbec neviem u ktorého predajcu ho mám zakúpiť … V ponuke ho napríklad majú macstore.sk , maczone.sk , istylekosice.sk … atď

Ktorý predajca je spoľahlivý ? Ako to je so zárukou ? Môžem reklamovať u najbližšieho predajcu APPLE, alebo to musím zasielať tam kde som to kúpil ?

VDAKA

Hurfo
    Účastník (Participant)

Njlepsie ked si vyberies Premium Resselera. Servis mozes riesit priamo so servisnym strediskom ccc.sk a tym vynechat predajnu ako medziclanok. Na iStyleKosice su tu velmi negativne ohlasy takze by som sa im vyhol. Ja som Mac Kupil z maczone.sk ale ci su naj neviem :-D. Dalsie mas Apple.sk, Tracocomputers.sk

designme
    Účastník (Participant)

Mam skusenost so Zero a Maczone. U oboch spokojnost zatial.

Účastník (Participant)

A ten servis je iba v BA? Som totiž zo zapadnutého východu a najbližší „apple store“ je ten istyle košice … Preto by som to najradšej kúpil tam, a v prípade problému to riešil priamo osobne na predajni … Neviem, ale práve toto ma od kúpy macbooku odradzuje … Žiadna poriadna podpora, servis atď …. Preto ešte uvažujem nad nejakým DELLOM so zárukou NBD (oprava do 24h priamo u zákaznika), napríklad:

http://www.dellpc.sk/eshop/product.php?id_product=180

Ktorý notebook je podľa vás lepší ?

kronos
    Účastník (Participant)

no ten DELL nevyzerá úplne najhoršie, ale má jednu zásadnú chybu :Vista Home Premium
    z MAC-u budeš mať určite väčšiu radosť a úžitok.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.