K

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    kalin
    Účastník (Participant)

-x-

odklizec
    Účastník (Participant)

Lacneji ti udela leda nejaky domaci kutil, ovsem bez zaruky a bez jasneho puvodu dilu. Holt smula. Mozna by te vyslo levneji koupit nejaky jety air? ;)

patrik888
    Účastník (Participant)

cca mesiac dozadu sa mi podarilo obliat macbook pro. Dal som ho na diagnostiku do swiss service, tak mi diagnostikovali vymenu Logic Board a Top Case =861e https://www.macblog.sk/forum/discussion/45359/hardware-oprava-apple-macbook/#Comment_320527

v ccc mi diagnostikovali vymenu Top Case 258e s dph. Neautorizovany servis ti to urobi este lacnejsie…

iTuxx
    Moderátor

Lenze nezabudni spomenut, ze tebe poliaty logic board ostal, preto je ta cena za servis taka nizka. To, ako dlho ti vydrzi len „vycistena“, je otazne. Samozrejme za predpokladu ze ju aspon cistili.

patrik888
    Účastník (Participant)

iTuxx: to mna uz nezaujima, v servise povedali, ze staci vymenit klavesnicu, takze ak sa nieco na notebooku pokazi tak to pojde cez zaruku, nakolko to bolo opravovane v autorizovanom stredisku, tak zaruka na notebook + novy Top Case pokracuje…

termix
    Účastník (Participant)

No ja neviem, ale podla mna ked oblejes notebook, tak ta zaruka pada bez ohladu nato kde to bolo opravovane. Jedine na co mas zaruku je novy top case.

shadower
    Účastník (Participant)

tak …zaruka pada …oni ti vymenia a zaruku mas uz len na diely ktore sa menili …
    je pravda ze ak to vycistili a neurobili zaznam tak ti to potom opravia ak im nepovies ze uz raz bol obliaty …
    ale teoria je taka ze zaruka ti padne …

patrik888
    Účastník (Participant)

no mne povedali v swiss service a ccc ze zaruka nepada- ked si to dam opravit v autorizovanych strediskach, co je aj celkom logicke. Autorizovany servis urobil diagnostiku a zhodnotil, ze notebooku nic nie je-akurat sa musi vymenit klavesnica, preco by mala padat zaruka? Ak by uz nebola zaruka, tak by vsetci chodili do neautorizovanych stredisk, tam by im vymenili novu klavesnicu (ine diely) za tretinove ceny – co je fakt, takto maju aspon istotu, ze je to kvalitne opravene a pouzite original diely, na ktorych tak ci tak zarobi aj apple.

Podla tohto zmyslania, ked naburas auto v zaruke, tak ti pada zaruka?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.