Jako zacat? Ako si mam dat pesnicky na iPod?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Jako zacat? Ako si mam dat pesnicky na iPod?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55845
    MaTo=]>
    Účastník (Participant)

    Caute, mam mensi problem. Ako uplny novacik som si nedavno kupil novy iPod classic 80G.Problem nastal ked som si chcel donho natahat hudbu. Na disku sice je ale neprehrava ju. Musim si stiahnut a donho nainstalovat nejake prehravace???? Co vsetko treba na to , aby som ho mohol pocuvat hudbu, pozerat film….. VDAKA

    #113887
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Hlavne potrebuješ iTunes a pesničky v potrebnom formáte. Napríklad MP3. Máš?

    #113895
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Stiahni si iTunes to bude najlepší začiatok. A potom budeš pracovať nasledovne:
    1. nakopíruješ si všetky pesničky to iTunes, najlepšie si pred tým nastav miesto kam ti bude iTunes ukladať svoju Library a nastav si aby sa ti stalaro o nu iTunes. Čiže o adresáre na disku sa ti bude starat iTunes, ty budeš pracovať už iba v rámci iTunes.
    2. rozmysli si čo a ako si chceš dať na iPod. iTunes ti umožnuje robiť si rozne SmartPlaylisty ktoré si možeš synchronizovať s tvojim iPodom. Ako napríklad pesničky hodnotené piatimi hviezdičkami. Pesničky pridané za posledný mesiac a ešte neprehrané atd. máš tam naozaj obrovské možnosti.
    3. ak nemáš rád playlisty a chceš si tam jednoducho nakopčiť celú svoji Library zapni si v nastaveniach manuálne nahrávanie.
    4. nechaj iPod natiahnuť všetky songy ktoré potrebuje a Enjoy!!!

    Ak by ti niečo nešlo nevzdávaj to hneď iTunes je super program ktorý ti ponúka obrovké možnosti, kludne si prečítaj veci k iTunes na tomto fóre určite sa dozvieš kopu užitočných vecí.
    Ak som napísal nieaku sprostosť kludne ma opravne nikdy som nemal vačší iPod než Shuffle, i keď aj to sa zajtra zmení :-P

    Ešte k filmom ti musíš mať tiež v iTunes aby si ich tam dostal. Na to možeš použiť rozne programy pre Mac je naj myslím HandBrake.

    #114120
    MaTo=]>
    Účastník (Participant)

    NO o.k pici, a ze je svet jednoduchy =[, HandBrake je len pre Mac alebo aj pre Win XP?

    #114127
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Len čo ho spoznáš je veľmi jednoduchý :) myslím že len pre Mac

    #114136
    Aleks
    Moderátor

    Áno HandBrake je aj na windows ale pokiaľ viem menej funkčný ako verzia na mac.
    Menej funkčný = funguje ale je pomalší a zložitejší.

    Alebo daj do googlu *dvdrip ipod windows* a niečo sympatické si vyber… Možno bude aj lepšie ako HandBrake…

    #114987
    MaTo=]>
    Účastník (Participant)

    Mam ece otazku: Je normalme, ked pouzivam iiPod napr. hram hru a pocejem divne zvuky,akoby nejake cvaknutia, pipnutie. Lebo co som zatial tuna cital na fore tak asi velmo nie.
    Pre iPod classic nejnovsej generacie je potrebne mat aj najnovsiu verziu iTunes? Skusal som to so starsimi ale program iPod odmietal a iPod sa nevedel napojit nan.
    Ako sa upgraduje software v iPodu? Nasiel som tu, ze je nejaka nova verzia pre iPod,kt. riesi problem s diskom a tym aj vydrzou baterky v iPode( rychlo skape =[>)

    #114988
    MaTo=]>
    Účastník (Participant)

    Vdaka=]>

    #115074
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Cvaknutia a “hrkotanie” je normálne, spôsobuje ho krútenie disku. Pre iPod classic je potrebné mať iTunes 7.4 a vyššie (aktuálna je 7.5) , ktorú stiahneš na apple.com. Softvérový update pre iPod urobíš tak, že ho pripojíš k počítaču, zapneš iTunes a keď Ti ho nájde, vyberieš iPod a záložku Settings, kde nájdeš “Check for updates” alebo niečo v tom zmysle. Ak nájde update, jednoducho nainštaluješ. That’s all.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.